Elakadtam a Vampire the Masquerade: Bloodlines Poster Session nevű küldetésében. Segítene valaki? Minden küldetést szeretnék megcsinálni és így nem megy.
Figyelt kérdés
Ott akadtam el, hogy elsőre kért egy kártyát, valmai pirosat, az megvan, és most azt kéri, hogy találjak meg neki három dolgot (clipboard, ledgers, whatnot ezt egy angol fórumon találtam), de egyszerűen nem tudom hol keressem őket. Annyit tudok, amennyit Gary(aki a küldetést adja email-ben) az email-ben megad nekem, hogy a Sewer Closings-nél vannak a cuccok, valami 50. és 70. kereszteződésénél vagy sarkánál vagy bánom tudja hol.
Előre is köszi.
2010. dec. 6. 20:47
1/3 anonim válasza:
Itt elméletileg az összes fő- és mellékküldetés leírása magyarul, keresd ki ami neked kell.
2/3 A kérdező kommentje:
Sajna ebben sem írja le részletesen, de azért köszi :D
Valmiért ezt a küldetést sehol nem írják le normálisan, csak tudnám miért:S
2010. dec. 7. 09:08
3/3 A kérdező kommentje:
Két Ledger van és egy clipboard(whatnot nincs és nem is kell!!!). Mindet a csatornában találod, miután kinyírtad Tzimisce-t(azt a pirosruhás Sabbat fazont). A csatorna ezen részeire bármikor vissza tudsz jönni hollywood-ból. Lemész a hollywood alatti csatornarendszerbe és megkeresed az ajtót, ami átvisz oda. Ahogy az ajtón bemész(loading jön mikor kinyitod az ajtót) egyből egy lépcsőn mész le a szobába ahol van egy asztal és azon van egy piros füzet vagy könyv vagy mi, az az egyik ledger. A másik ledger-t(szintén piros füzetféleség) és a clipboard-t(ien írótábla vagy mi, tod amibe becsiptethetsz egy lapot és akkor könnyeben tudsz írnirá) is ebben a csatornarendszerben találod, csak mászkálj és mind meglesz, de ott lesz mind, csak nézz át mindent :):):)
2011. júl. 27. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!