Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önző vagyok szerintetek, esetleg ti is éreztetek már így?
Figyelt kérdés
Már egy ideje érzem, de nemrég megbizonyosodtam róla, hogy több mint valósznű, leszbikus vagyok, inkább a lányok vonzanak. Tudom, hogy ezzel sok embernek a családban csalódást okoznék, főleg anyukámnak és nagymamámnak. Önző vagyok, hogy ezt megengedem magamnak és coming outolni szeretnék? Próbálkoznom kéne még inkább, hátha meglátok valamit esetleg a fiúkban is? Pedig sosem éreztem jól magamat velük, de mégis utálok csak magamra gondolni. Mint például most. Hogy lehet ezt lelkileg leküzdeni, hogy egy ilyen vallomás után vagy bármikor ne érezzem magamat a legrosszabb embernek a Földön?2020. febr. 17. 23:33
11/14 anonim válasza:
Ez a Davideee3 mindenütt ott van? Én is kaptam már tőle idegbeteg privátot más kategóriákban. Könnyű felcseszni a gyűszűnyi agyacskáját. Amúgy el ne higgye senki, hogy FÉRFI...hisztérikus kisfiú:D
12/14 anonim válasza:
“ Hisztérikus kisfiúcska az, aki aki meg nem baszta meg jól azt a bunkó pinádat, hát mit képzelsz te magadról? Eszednél vagy hülye liba? Fogjál vissza, mert iszonyat modoratlan, beképzelt, bunkó nagyképű suna vagy! Miss idiot”
Csak hogy én is boldogítsak másokat a kedves privátjaival:D elmebeteg a srác
13/14 anonim válasza:
Látom a valódi #1-es válasza törölve is lett. Most az én válaszom lett az #1. Csak, remélem, hogy nem nekem szólt at elmeosztályos kiszabadulás #5 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!