Éreztétek már, hogy attól, hogy valaki esetleg többet tud mint a másik beképzelté vált volna?
A kérkedés lehet, hogy ellenszenves, de az irigység is az.
Szerintem itt a legkézenfekvőbb probléma, hogy nincs közös témátok, nincs ezen mit elemezni. Mond azt, hogy ne beszéljenek a saját életükről, mert az téged idegesít, de mit érsz el vele? Ebből csak az jön le, hogy kiderülhet, hog nincs miről beszéljetek, mert te sem erőltethetsz rájuk olyan témákat, ami talán nekik nem tetszik;) Ha te kezdenél el áradozni az életedről, akkor lehetséges, hogy az már őket zavarná, nem tartanák érdekesnek. Ezért is nem kell erőltetni ezt a barátságot.
Azzal sem értem, hogy mi gondod, hogy akcentussal beszélik az angolt, ebből is látszik, hogy túlirigykeded ezt. Lehet, hogy idegesít téged, de ez visszás dolog is, őket is zavarhatja, ha érzik az irigykedésedet.
"Egyszer 2 osztálytársát is elhívta, de azok is annyira beképzeltek voltak, "
Éppen erre gondoltam én is, talán az egész könyezete olyan és azért változott meg, mert hozzájuk szokott.
Ahol lakom, ott is szokták mondogatni, hogy "a város legjobb sulijában mennyi beképzelt ember jár".:)) Nekem is volt tapasztalatom ilyen helyzetben (nem gyerekkori régi baráttal, csak az "előkelő suli ivadékaival"):D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!