Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » 20 éves kor felett is lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves kor felett is lehet párt találni?

Figyelt kérdés
Nőként nőkkel való párkapcsolat kialakulására gondolok. Abban az esetben, ha az egyiknek nem volt még párja. Milyen tippeket tudnátok adni párkeresésre? Hol? Hogyan?

2020. febr. 13. 20:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti vagyok. Értem az érvelésedet, utolsó. Engem nem ebből a szempontból korlátoz le az, hogy a szüleimmel élek. Ha lenne párom, nem érezném cikinek felhozni magamhoz, a szüleim tapintatosak, tudnák, hogy mikor nem kell otthon lenni :D Meg amúgy is meg tudnánk találni a módját. Egy párom már volt, ő is a szüleivel élt, de meg tudtuk találni a kiskapukat, ha kellett, meg mindkettőnket elfogadtak otthon. Szóval ez a legkevesebb.

Inkább olyan szempontból korlátoz le az önállótlanság az ismerkedésben, hogy "köztes állapotban" vagyok. Van önálló elképzelésem, önálló véleményem és gondolatom, és érettnek látnak a koromhoz képest, viszont önállóságom még nincsen, értem ezt önálló keresetre, meg tapasztalatokra a felnőtt életben. És amikor ismerkedni próbálok, érzem, hogy a másik felet mindig egy kicsit zavarja az, hogy félig gyerek vagyok még, amit megértek. Felnőtt párkapcsolathoz két felnőtt ember kell...xD Ebből gondolom azt, hogy ha kiharcolom magamnak az önállóságot, könnyebb lesz az ismerkedés.

2020. febr. 16. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!