Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves kor felett is lehet párt találni?
Szórakozó hely, Tinder, Gyk...
Én se találok.
23l
Persze. Szerintem ezt a kérdést társkeresés céljából írtad ki. Ezt még a hülye is látja.
Én meg azt kérdem tőled, Te felvállalod mások előtt, hogy leszbikus vagy?
Nem, csak is kizárólag 20 év alatt lehet :P szóval én már örökké magányos farkas maradok ;)
23LL
Persze.
Az első barátnőmmel 22, a mostanival 28 évesen jöttem össze.
Legyünk őszinték, a legtöbb meleg és leszbikus 5-6 évvel később kezd el párkapcsolatokat építeni mint a heterók.
Önismereti őrlődés+szülőktől való függetlenedés+nehéz ismerkedés+kevesebb választási lehetőség.
Szvsz 20 év fölött nyílik ki a világ igazán, jóval egyszerűbb mint tiniként.
Csatlakozom az utolsóhoz. Én is felvállalom mindenhol, bár rajtam nem látszik, tudják rólam, mert elmondom.
LMBTQ körökben is gyakran mozgok, de mégsem fogott meg eddig senki, illetve eddig mindig heteró nőkbe estem bele.
A családom elfogad, de engem nagyon lekorlátoz az ismerkedésben, hogy még a szüleimmel élek és nincs meg a teljes önállóságom, illetve vidéki vagyok. Azzal nyugtatom magam, hogyha majd elkerülök otthonról, könnyebb lesz az ismerkedés.
Szóval a kérdésedre válaszolva szerintem is 20 év felett kezdődik csak igazán :)
20/L/L
"De engem nagyon lekorlátoz az ismerkedésben, hogy még a szüleimmel élek és nincs meg a teljes önállóságom."
Ezt el is hiszem. Mert a másik leszbikus lány nem a szüleid előtt is a menni hozzátok. Mert kellemetlen neki.
Nos én hasonló helyzetben vagyok. Csak én pasi vagyok. És a csajom aki csak szexelget velem, nem mer eljönni hozzám. Mert a szülők miatt cikinek érzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!