Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna ha a barátnőd mellén műtéti heg lenne?
Figyelt kérdés
Szép formás, de a heg jól látható.
Mennyire fontos neked a szexben a másik nő melle?
#mellrák #párkapcsolat #leszbikus #szilikon mell #pánszexuális #biszexuális #mellkisebbítés #műtéti heg #melkek
2020. febr. 12. 18:30
1/11 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy egy heg zavarna, de ha ezen szorong a lány és nem engedi még idővel sem, h hozzáérjek vagy nézzem, akkor az zavarna.
4/11 anonim válasza:
Sosem zavarna ilyesmi, és sehol, semmilyen területen. Külön gyógypuszit érdemelne mindig.
5/11 anonim válasza:
Igen, szeretjük a szép melleket - de a heg nem zavarna, nem topmodellt keresek hanem értelmes, normális, szenvedélyes nőt akivel közös a hullámhossz. Ez utóbbiak fontosabbak mint egy heg.
6/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavarna. Ha a lán, szorong, emlékeztetném minden alkalommal hogy gyönyörű és csodálom a testét :)
7/11 anonim válasza:
Nekem van, mindketton, tolcsermellkas mutet utan. Senkit sem zavart es te se szegyelld soha a hegeket, a hegek szexik. 😁 Termeszetesen nem zavarna mason.
8/11 anonim válasza:
Nekem és a volt páromnak is voltak műtéti hegei :)
Sosem zavarna és nem is zavart :)
Én még szexinek is találtam :D
9/11 anonim válasza:
Fontos a másik melle, de egy hegtől nem lesz kevésbé vonzó, sőt különlegesebb lesz, ami naagyon szexi. Szívesen puszilgatnám is a heget ^^
Ha szorongana emiatt, és nem szeretné hogy lássam a mellét, nekem az is rendben van, ha hajlandó arra, hogy megpróbáljon barátkozni a gondolattal hogy megmutassa magát nekem, és egy idő után ez be is tudjon következni. Én szívesen várnék rá, de ha egyáltalán nem lenne nyitott ilyesmire az nekem fájna kicsit.
10/11 anonim válasza:
#4es de cuki vagy. Mennyi cuki kommentet olvastam itt. Tök arik vagytok :)! Amugy én is biztos szoronganek ha a mellemen lenne heg. De akik így allnanak hozzam....hat azthiszem én kicsomagolhato lennék,1 ido utan 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!