Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, zavarna, ha a barátnő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, zavarna, ha a barátnőd régebben árulta volna a használt bugyijait?

Figyelt kérdés

Van egy külföldi (elég népszerű )oldal,régebben ott árultam a használt alsóneműmet (szexi darabokat),amit pasik jó pénzért meg is vettek.

AKkoriban nagyon jól jött az a plusz pénz (pláne dollárban )Élveztem is,mert volt egy csinos kis profilom, szép fehérneműket hordtam,amiket aztán elküldtem nekik, ők élvezték,ezért pedig pénzt kaptam.

A férfiak eszméletlen, hogy mikért nem képesek fizetni.

Most van egy férfi,akivel komolyan alakul a kapcsolatunk és ugyan ez szerintem sosem jönne elő,mint téma, de nem is biztos,hogy titkolnám előle,hiszen én inkább poénnak éltem meg már akkor is.

Ezt a dolgot eltudnátok fogadni,hogy volt ilyen?

32 N.

2017. aug. 30. 00:34
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
én nem hiszem, hogy eltudnám fogadni
2017. aug. 30. 00:36
 2/28 anonim ***** válasza:
78%
Engem nem zavarna. Inkább kíváncsivá tenne :)
2017. aug. 30. 00:37
 3/28 anonim ***** válasza:
92%
Semmibajom nem lenne vele. Pénzt csinál az idiótákból akik pénzt adnak ilyenért :D Meg aztán egy csomó belső poénnak adna táptalajt kettőnk közt xD :D
2017. aug. 30. 00:48
 4/28 A kérdező kommentje:

3-as :

ezt mintha én írtam volna :)

Nem semmik a férfiak...

kb 25-30 dollárt adtak egy bugyiért,ami kb 8000.

Ha naponta csak kettőt adsz el, heti 5 napon, az heti

5X16 000 = 80 000

Én ebből fizettem az egyetememet.

2017. aug. 30. 00:50
 5/28 anonim ***** válasza:
Melyik oldal ez? :D
2017. aug. 30. 00:56
 6/28 anonim ***** válasza:

3-as vagyok.

Az szép :D Gondoltam, hogy valami ilyesmi lehetett a háttérben. Tetszik a megoldásod :)

23F

2017. aug. 30. 03:05
 7/28 anonim ***** válasza:
Ha poénnak fogtad fel, akkor én még vennék is neked még egy rakat alsóneműt és áruld :D Amolyan "Na ne, én ezt nem hiszem el" felfogással.
2017. aug. 30. 03:08
 8/28 anonim ***** válasza:
83%

De jó,erre tényleg van kereslet?:D

Akkor veszek én is majd párat,felveszek párszor és eladom:D

29/F

2017. aug. 30. 05:52
 9/28 A kérdező kommentje:
szerintem alsógatyára nem igazán van kereslet :-)
2017. aug. 30. 06:57
 10/28 anonim ***** válasza:
77%

Nem alsógatyára gondolok:D

Veszek pár bugyit, "elhasználom" azt én is,miből tudja meg a vevő,hogy ki használta?:D

2017. aug. 30. 07:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!