Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, zavarna, ha a barátnőd régebben árulta volna a használt bugyijait?
Van egy külföldi (elég népszerű )oldal,régebben ott árultam a használt alsóneműmet (szexi darabokat),amit pasik jó pénzért meg is vettek.
AKkoriban nagyon jól jött az a plusz pénz (pláne dollárban )Élveztem is,mert volt egy csinos kis profilom, szép fehérneműket hordtam,amiket aztán elküldtem nekik, ők élvezték,ezért pedig pénzt kaptam.
A férfiak eszméletlen, hogy mikért nem képesek fizetni.
Most van egy férfi,akivel komolyan alakul a kapcsolatunk és ugyan ez szerintem sosem jönne elő,mint téma, de nem is biztos,hogy titkolnám előle,hiszen én inkább poénnak éltem meg már akkor is.
Ezt a dolgot eltudnátok fogadni,hogy volt ilyen?
32 N.
3-as :
ezt mintha én írtam volna :)
Nem semmik a férfiak...
kb 25-30 dollárt adtak egy bugyiért,ami kb 8000.
Ha naponta csak kettőt adsz el, heti 5 napon, az heti
5X16 000 = 80 000
Én ebből fizettem az egyetememet.
3-as vagyok.
Az szép :D Gondoltam, hogy valami ilyesmi lehetett a háttérben. Tetszik a megoldásod :)
23F
De jó,erre tényleg van kereslet?:D
Akkor veszek én is majd párat,felveszek párszor és eladom:D
29/F
Nem alsógatyára gondolok:D
Veszek pár bugyit, "elhasználom" azt én is,miből tudja meg a vevő,hogy ki használta?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!