Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, zavarna, ha a barátnő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, zavarna, ha a barátnőd régebben árulta volna a használt bugyijait?

Figyelt kérdés

Van egy külföldi (elég népszerű )oldal,régebben ott árultam a használt alsóneműmet (szexi darabokat),amit pasik jó pénzért meg is vettek.

AKkoriban nagyon jól jött az a plusz pénz (pláne dollárban )Élveztem is,mert volt egy csinos kis profilom, szép fehérneműket hordtam,amiket aztán elküldtem nekik, ők élvezték,ezért pedig pénzt kaptam.

A férfiak eszméletlen, hogy mikért nem képesek fizetni.

Most van egy férfi,akivel komolyan alakul a kapcsolatunk és ugyan ez szerintem sosem jönne elő,mint téma, de nem is biztos,hogy titkolnám előle,hiszen én inkább poénnak éltem meg már akkor is.

Ezt a dolgot eltudnátok fogadni,hogy volt ilyen?

32 N.

2017. aug. 30. 00:34
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
A lényeg,hogy látszódjon rajta,hogy kicsit szétnyűtt:D
2017. aug. 30. 07:06
 12/28 A kérdező kommentje:

hát..szerintem a férfi meg a női testnek,főleg a nemi szerveknek eléggé más illatuk van.....

a punci illat,meg a farok illat eléggé nem ugyanaz...

max. egy szűz nem veszi észre.

gondolom az vagy.

2017. aug. 30. 08:31
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Akit ez zavarna akkor bolond :) Ilyenkor mérlegelnie kell hogy mit szeretne jobban de legyen szó bármely múltbéli dologról, hogy hisztizik és cirkuszol hogy miért csináltad ezt, vagy ha meg nem mondod el neki és kiderül akkor azon akadna ki. Én inkább azt választanám hogy tudjak bármilyen múltbéli dologróll mert az elmúlt és az vesse a másikra az első követ aki soha semmi erkölcsileg kifogásolhatót nem tett még.
2017. aug. 30. 08:40
 14/28 anonim ***** válasza:
Nem zavarna, legalább nem kéne titkolnom hogy minden nap kicsapom a bugyijaidra! Én is imádom őket, igaz én sosem vettem.
2017. aug. 30. 12:16
 15/28 anonim ***** válasza:
Engem zavarna.
2017. aug. 30. 12:23
 16/28 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna. A kapcsolatunk alatt is csinálhatná.
2017. aug. 30. 13:39
 17/28 anonim ***** válasza:
Ez az oldal engem is érdekelne.
2017. aug. 30. 13:46
 18/28 anonim ***** válasza:
Nem zavarna. Bár ez egy olyan kategória, ami nem baj ha nem osztod meg vele. És a pincérkedtél volna? Ugyanaz szerintem. Létező igény kielégitése. De ha felnéztek az index fórumra, ott is van egy topik ahol árulják a bugyikat.Ha valakinek ez a hobbija... Egy 250 forintos kinai bugyit eladni anyiért, amennyiért már márkást veszel...
2017. szept. 1. 11:01
 19/28 A kérdező kommentje:

végülis igen...

amúgy én is úgy gondoltam,hogy nem fogom így direktbe elmondani, hanem úgyis egyszer szóba fog jönni,vagy valami hasonló és akkor elmondom.

Szerintem megvárom,amíg az élet úgy hozza,hogy na most pont beleillik a témába.

Szégyellni semmiképpen nem szégyellem,sőt,nekem tényleg poén volt.

2017. szept. 1. 16:36
 20/28 anonim ***** válasza:

Hát,attól függ mit értesz használt alatt.

Úgy használt,hogy a tiéd volt,és ki van mosva,mint a használt ruhák,vagy pedig használat után gyorsan levesze,és eladod,de ennek viszont hamar elillan az illata:D,ha azért veszik:D

2017. szept. 1. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!