Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, zavarna, ha a barátnőd régebben árulta volna a használt bugyijait?
Van egy külföldi (elég népszerű )oldal,régebben ott árultam a használt alsóneműmet (szexi darabokat),amit pasik jó pénzért meg is vettek.
AKkoriban nagyon jól jött az a plusz pénz (pláne dollárban )Élveztem is,mert volt egy csinos kis profilom, szép fehérneműket hordtam,amiket aztán elküldtem nekik, ők élvezték,ezért pedig pénzt kaptam.
A férfiak eszméletlen, hogy mikért nem képesek fizetni.
Most van egy férfi,akivel komolyan alakul a kapcsolatunk és ugyan ez szerintem sosem jönne elő,mint téma, de nem is biztos,hogy titkolnám előle,hiszen én inkább poénnak éltem meg már akkor is.
Ezt a dolgot eltudnátok fogadni,hogy volt ilyen?
32 N.
hát..szerintem a férfi meg a női testnek,főleg a nemi szerveknek eléggé más illatuk van.....
a punci illat,meg a farok illat eléggé nem ugyanaz...
max. egy szűz nem veszi észre.
gondolom az vagy.
végülis igen...
amúgy én is úgy gondoltam,hogy nem fogom így direktbe elmondani, hanem úgyis egyszer szóba fog jönni,vagy valami hasonló és akkor elmondom.
Szerintem megvárom,amíg az élet úgy hozza,hogy na most pont beleillik a témába.
Szégyellni semmiképpen nem szégyellem,sőt,nekem tényleg poén volt.
Hát,attól függ mit értesz használt alatt.
Úgy használt,hogy a tiéd volt,és ki van mosva,mint a használt ruhák,vagy pedig használat után gyorsan levesze,és eladod,de ennek viszont hamar elillan az illata:D,ha azért veszik:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!