Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, zavarna, ha a barátnőd régebben árulta volna a használt bugyijait?
Van egy külföldi (elég népszerű )oldal,régebben ott árultam a használt alsóneműmet (szexi darabokat),amit pasik jó pénzért meg is vettek.
AKkoriban nagyon jól jött az a plusz pénz (pláne dollárban )Élveztem is,mert volt egy csinos kis profilom, szép fehérneműket hordtam,amiket aztán elküldtem nekik, ők élvezték,ezért pedig pénzt kaptam.
A férfiak eszméletlen, hogy mikért nem képesek fizetni.
Most van egy férfi,akivel komolyan alakul a kapcsolatunk és ugyan ez szerintem sosem jönne elő,mint téma, de nem is biztos,hogy titkolnám előle,hiszen én inkább poénnak éltem meg már akkor is.
Ezt a dolgot eltudnátok fogadni,hogy volt ilyen?
32 N.
légmentesen záródó tasakba kell tenni és úgy becsomagolni, valamint legtöbbször a pasik nem egy napos alsóneműt kérnek, hanem vannak különböző igények : van,akinek a 48 órás viselet, van,aki kéri, hogy ebben edzzen a nő, stb.
De többet erről nem írok, mert ez már nem a kérdésemhez tartozik.
48 órás viselet?
uh...kemény vagy:D
És megéri a bugyi ára,és a légmentes zsák,postaköltség?
Vagy azokat felszámolod?:D
nyilván...te is,ha veszel bármit,mondjuk ebay-en akkor nyilván te fizeted a postaköltséget is...
ehhez nem kell sok ész.
ennyi erővel, ha eladsz egy fúrógépet a Vaterán, ott is kellene adóznod, de ott a Vaterának adózol.Többit elintézik ők.
Én meg a működtető oldalnak fizettem a százalékukat.
Úgyhogy ez a logika megbukott.
Pedig milyen szép mondat lehetett volna...
Ha ész lett volna..
Azon az oldalon, az arcodhoz köthették a vásárlók a fehérneműdet?
Szerintem ne mond el, majd csak az aranylakodalom napján.
nyilván nem...
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!