Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, zavarna, ha a barátnő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, zavarna, ha a barátnőd régebben árulta volna a használt bugyijait?

Figyelt kérdés

Van egy külföldi (elég népszerű )oldal,régebben ott árultam a használt alsóneműmet (szexi darabokat),amit pasik jó pénzért meg is vettek.

AKkoriban nagyon jól jött az a plusz pénz (pláne dollárban )Élveztem is,mert volt egy csinos kis profilom, szép fehérneműket hordtam,amiket aztán elküldtem nekik, ők élvezték,ezért pedig pénzt kaptam.

A férfiak eszméletlen, hogy mikért nem képesek fizetni.

Most van egy férfi,akivel komolyan alakul a kapcsolatunk és ugyan ez szerintem sosem jönne elő,mint téma, de nem is biztos,hogy titkolnám előle,hiszen én inkább poénnak éltem meg már akkor is.

Ezt a dolgot eltudnátok fogadni,hogy volt ilyen?

32 N.

2017. aug. 30. 00:34
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

légmentesen záródó tasakba kell tenni és úgy becsomagolni, valamint legtöbbször a pasik nem egy napos alsóneműt kérnek, hanem vannak különböző igények : van,akinek a 48 órás viselet, van,aki kéri, hogy ebben edzzen a nő, stb.

De többet erről nem írok, mert ez már nem a kérdésemhez tartozik.

2017. szept. 1. 18:14
 22/28 anonim ***** válasza:

48 órás viselet?

uh...kemény vagy:D

2017. szept. 1. 18:40
 23/28 anonim ***** válasza:

És megéri a bugyi ára,és a légmentes zsák,postaköltség?

Vagy azokat felszámolod?:D

2017. szept. 1. 18:41
 24/28 A kérdező kommentje:

nyilván...te is,ha veszel bármit,mondjuk ebay-en akkor nyilván te fizeted a postaköltséget is...

ehhez nem kell sok ész.

2017. szept. 1. 20:31
 25/28 anonim ***** válasza:
Ha a NAV dolgozik a pasid, ne mond el.
2017. szept. 3. 06:04
 26/28 A kérdező kommentje:

ennyi erővel, ha eladsz egy fúrógépet a Vaterán, ott is kellene adóznod, de ott a Vaterának adózol.Többit elintézik ők.

Én meg a működtető oldalnak fizettem a százalékukat.

Úgyhogy ez a logika megbukott.

Pedig milyen szép mondat lehetett volna...

Ha ész lett volna..

2017. szept. 3. 18:25
 27/28 anonim ***** válasza:

Azon az oldalon, az arcodhoz köthették a vásárlók a fehérneműdet?

Szerintem ne mond el, majd csak az aranylakodalom napján.

2017. szept. 3. 18:48
 28/28 A kérdező kommentje:

nyilván nem...

:D

2017. szept. 3. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!