Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ki akarom próbálni lánnyal,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki akarom próbálni lánnyal, de nem tudok kezdeményezni?

Figyelt kérdés
Nem vagyok leszbikus, nem tudnék kapcsolatot elképzelni lánnyal, viszont izgat, hogy milyen lenne lánnyal szexelni. De nem találok hozzá partnert, nem tudom hol keressek, hogyan kezdeményezzek. Tippeket szeretnék kérni.
2020. jan. 30. 19:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

"Ki akarom próbálni LÁNNYAL..."

Fiúk akik itt jelentkeznek, nektek puncitok van?

2020. febr. 1. 17:19
 12/13 anonim ***** válasza:
Azért óvatosan. Anno én (leszbikus vagyok) és egy másik lány (hetero volt) is ugy voltunk, hogy ki akarta próbálni. Kicsit ismerkedtünk, kialakult köztünk némi barátság, no meg érzelmek, aztán lefeküdtünk, amiből nagyon sok lefeküdtünk lett, és az, hogy kiderült, valójában biszex. És nem, nem egy ilyen lánnyal találkoztam, akinek megmutattam milyen. Van, aki a lányoknál is maradt, méghozzá komoly kapcsolatban. Én szóltam, ha végül valaki így köt ki a saját nemű párja mellett, mint párkapcsolat, ne lepődjön meg. :D
2020. febr. 2. 20:28
 13/13 anonim ***** válasza:

én szivesen ismerkednék

26L

2020. febr. 3. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!