Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Számotokra melyik a szexibb, izgatóbb egy nőn? Ha sportos, kemény, esetleg kockás hasa van, vagy ha van egy kis pocakja?
Figyelt kérdés
2020. jan. 26. 14:01
1/9 anonim válasza:
Biszex vagyok, egyik sem. Vékony, lehet rajta pici has, de max 2-3 kg.
2/9 anonim válasza:
Ez most a Schobert botrányból fakad?
Nem a has szerint választok. Mindkettő lehet szexi.
3/9 anonim válasza:
Nagyon nem tetszenek a vékony nők, tudom hogy sok munka míg kockás lesz a has, nekem is volt, rengeteget dolgoztam érte, de ha van pocak, azért bolondulok! Kívánatosabb számomra egy olyan test, amihez jó hozzábújni, van mibe markolni. És szerintem nőiesebb is.
4/9 A kérdező kommentje:
Eszembe sem jutott a Norbi! Ahogy az sem,hogy valaki a hasa alapján választana párt magának. De mindenkinek megvan az ideálja. A pocakon egyébként nem az elhízott, vagy a terhes hasra gondoltam!
2020. jan. 26. 14:54
5/9 anonim válasza:
Inkább a kis pocak, rajtam is van mit összefogni😅
6/9 anonim válasza:
Nekem jelenleg egy olyan lány tetszik, aki sportol és jó kiállása van, izmos is, de van egy kis felesleg a pociján és imádom benne. :)
7/9 anonim válasza:
Nekem kifejezetten nem tetszik a kockás/szálkás has. Egy nő számomra ne legyen férfias. Ha vékony és ebből fakadóan lapos a hasa, az megint más. Az adottság. A gyúrásból, kondiból fakadó kockás hasat nem tartom kívánatosnak egy nőn. Inkább legyen mit fogni rajta, a kis poci még aranyos.
8/9 anonim válasza:
Nagyrészt a vékony lányok jönnek be, de ha csak ebből a kettőből lehet választani, akkor az izmos. Minden tiszteletem azoknak, akiknek sikerül elérni a kockás hasat, egy ideje én is dolgozom az ügyön és nem egy könnyű feladat. Mondjuk van az a határ, amin túl már inkább taszító, az olyan lányok, akik szinte Dwayne Johnson-ok mellekkel.
9/9 anonim válasza:
A sportos, de nem szálkásra gyúrt lányok tetszenek a legjobban. Nekem sajnos nem adatott meg, talán pont ezért a szép kerek telt mellekért vagyok leginkább oda.
Akit zavar a meztelenség, ne nézze meg.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!