Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok! Számotokra melyik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Számotokra melyik a szexibb, izgatóbb egy nőn? Ha sportos, kemény, esetleg kockás hasa van, vagy ha van egy kis pocakja?

Figyelt kérdés
2020. jan. 26. 14:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Biszex vagyok, egyik sem. Vékony, lehet rajta pici has, de max 2-3 kg.
2020. jan. 26. 14:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez most a Schobert botrányból fakad?

Nem a has szerint választok. Mindkettő lehet szexi.

2020. jan. 26. 14:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nem tetszenek a vékony nők, tudom hogy sok munka míg kockás lesz a has, nekem is volt, rengeteget dolgoztam érte, de ha van pocak, azért bolondulok! Kívánatosabb számomra egy olyan test, amihez jó hozzábújni, van mibe markolni. És szerintem nőiesebb is.
2020. jan. 26. 14:44
 4/9 A kérdező kommentje:
Eszembe sem jutott a Norbi! Ahogy az sem,hogy valaki a hasa alapján választana párt magának. De mindenkinek megvan az ideálja. A pocakon egyébként nem az elhízott, vagy a terhes hasra gondoltam!
2020. jan. 26. 14:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a kis pocak, rajtam is van mit összefogni😅
2020. jan. 26. 14:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jelenleg egy olyan lány tetszik, aki sportol és jó kiállása van, izmos is, de van egy kis felesleg a pociján és imádom benne. :)
2020. jan. 26. 18:05
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kifejezetten nem tetszik a kockás/szálkás has. Egy nő számomra ne legyen férfias. Ha vékony és ebből fakadóan lapos a hasa, az megint más. Az adottság. A gyúrásból, kondiból fakadó kockás hasat nem tartom kívánatosnak egy nőn. Inkább legyen mit fogni rajta, a kis poci még aranyos.
2020. jan. 26. 18:23
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyrészt a vékony lányok jönnek be, de ha csak ebből a kettőből lehet választani, akkor az izmos. Minden tiszteletem azoknak, akiknek sikerül elérni a kockás hasat, egy ideje én is dolgozom az ügyön és nem egy könnyű feladat. Mondjuk van az a határ, amin túl már inkább taszító, az olyan lányok, akik szinte Dwayne Johnson-ok mellekkel.
2020. jan. 26. 22:19
 9/9 anonim ***** válasza:

A sportos, de nem szálkásra gyúrt lányok tetszenek a legjobban. Nekem sajnos nem adatott meg, talán pont ezért a szép kerek telt mellekért vagyok leginkább oda.

Akit zavar a meztelenség, ne nézze meg.

[link]

25L

2020. jan. 29. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!