Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Összejönnétek olyannal,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyannal, akinek egyáltalán nincs barátja, és annyira nem is vágyik rá, hogy tegyen érte (nehezen alakít ki kapcsolatokat amúgy is) de azért annyira nem is túl jó számára ez a helyzet? (kategória! -->leszbikus! )

Figyelt kérdés

2020. jan. 24. 13:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én csakis arra vágyom, hogy legyen valakim, akivel szerelemben-szeretetben, csakis ketten egymásnak élünk. Egy eldugott kis fészekben távol mindentől és mindenkitől. Nem kell nekem se barát, se társaság csupán az amit most leírtam. Értelemszerűen olyan lányt szeretnék magam mellé, aki pont ugyanígy gondolkodik.
2020. febr. 12. 07:48
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkednék ilyen lánnyal 23/L/L
2020. febr. 22. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!