Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Volt már, hogy egyszer csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már, hogy egyszer csak úgy eltűnt valaki az életetekből, akit szerettetek volna?

Figyelt kérdés
Úgy értem a kérdést, hogy már randiztatok, esetleg alakult valami komoly, de egyszer csak megszakadt köztetek mindenféle kapcsolat. (Nem jelentkezett, nem válaszolt, akármi.) Ilyen esetben ha újra felbukkanna az illető, aki bármiféle magyarázattal állna elő, (nem állt készen, megijedt, kétségbeesett, stb.) visszafogadnátok?
2020. jan. 19. 22:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Akiben nincs annyi,hogy megmondja "bocsi de nem állok készen,idő kell" az bekaphatja 🙅

Nem fogadnám vissza az biztos..

Gerinc legyen már az emberekben...

2020. jan. 19. 22:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

"nem állt készen, megijedt, kétségbeesett, stb" alatt érthetjük azt is, hogy mással kavart?

Mert lehet ez is az ok, más érdekelte, ezért hanyagolt. Erre meg csak az a válasz, hogy takarodjon, folytassa másnál a mentegetőzést! Biztos a másiknak nem jött be, esetleg kijátszotta magát. De nincs több esély. Ahogy az első írta - >gerinc legyen! Hernyókat nem szeretem...

2020. jan. 19. 23:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha elmondaná mi történt, elnézném. Mondjuk függ attól, hogy mennyire volt mélyen a kapcsolatunk. A belső dolgokat úgyis csak ketten tudjuk, hogy mit miért és mennyire.

Max nem tudnék hozzá újra annyira közel kerülni, de ezt sem zárnám ki. Annyiból viszont mindenképp jól esne, hogy így válaszokat kapnék a kérdőjelekre a fejemben.

2020. jan. 20. 07:46
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Velem eljátszotta ezt egy csaj... Eléggé idegölő volt a helyzet. Aztán mondtam neki, hogy hagyjuk egymást békén de végleg, mert nekem nincs ehhez elég lelkierőm. Én meg hiába voltam belé azelőtt szerelmes, plusz mindenféle mentális betegségekre is hivatkozott, az ilyenekkel meg folyton csak a baj van.
2020. jan. 20. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!