Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Ti amikor eljuttok egy lánnyal odáig,ti melyik ujjatokkal kezditek el ujjazgatni?😅 Sokan azt mondják hogy ők a középső és a gyűrűsujjuk segítségével de én mondjuk eddig a mutató és a középsőujj segítségért kértem segítségül😂 De most elbizonytalanodtam.Van az inkább egyénfüggő?2020. jan. 11. 15:41
1/5 anonim válasza:
Nyelvemmel szeretem, az ujjaim közül a mutatoval vagyok ugyesebb
N 30
2/5 anonim válasza:
Attól függ milyen pózban. Bármelyik ujjamat bevetem, ha szükséges:) de egyébként amelyikkel kényelmes és amelyikkel úgy érzed ügyesebb vagy. Aztán majd alakul.
3/5 anonim válasza:
Mutató és középső, ha csak egyre van szükség akkor középső.
Miben bizonytalanodtál el? Úgy csináld ahogy neked/nektek jó, nem számít más véleménye.
4/5 anonim válasza:
Leginkább a mutatóujjal, ha kettő is jól esik neki akkor a középsővel is. Egyébként nyelvvel (is) szoktam
5/5 anonim válasza:
Póztól függ szerintem. Jó ez a kérdés, mert rájöttem, hogy fogalmam sincs, hogy a barátnőm engem hogyan szokott. 😂 Ennyire nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!