Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok valakinek sikerült már otthoni módszerrel teherbe esnie? Ha igen akkor hogy működik ez?
Figyelt kérdés
2020. jan. 11. 12:45
1/11 anonim válasza:
Mit értesz otthoni módszer alatt?
2/11 A kérdező kommentje:
Hallottam olyat,hogy fecskendővel
2020. jan. 11. 12:53
3/11 anonim válasza:
Legegyszerűbb ha egy sperma bankba bemész és ott kapsz eszközöket is
6/11 anonim válasza:
Én úgy tudom spermabank itt nincs. Lehet érdemes lenne egy magánorvosnál kivizsgáltatni, hogy mennyire vagy fogamzóképes. Aztán ha minden rendben akkor valami nyugati ország szintén magán intézményében megcsináltatni. Én így tudom elképzeni
7/11 anonim válasza:
Ha megnézed, ahogy kiverem, adok neked spermát. 34F
8/11 anonim válasza:
Micsoda? Hogy fecskendovel? És ha sérul a sperma kozben? Lesz egy beteg gyereked. Ilyenre nem gondolsz?
Meg honnan lesz a ge ci? :o)
9/11 anonim válasza:
már hogy sérülne a sperma közben? :D szerinted spermabankban miben tárolják és hogyan meg mesterséges megtermékenyítésnél hogyan működik? :D
10/11 anonim válasza:
Ott vigyáznak rá dete felszívod fecskendovel és mit csinálsz? Puniba be? Vagy hogy értitek? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!