Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Irritál a barátnőm. Ez azt jelenti, hogy már nem szeretem?
Azt vettem észre, hogy egy ideje minden idegesít.
Nőies, igényes, és nem is tinik vagyunk. Ő már betoltotte a 30at én pedig közel vagyok hozzá.
Emberek között, társaságban, nyilvános helyen nincsen semmi probléma, de amit otthon művel az már nekem sok. Egész nap büfög, állandóan, nem telik el enélkül egy fél óra se. De olyan hangosan, olyan stílusban amilyet előtte még életemben nem hallottam. Mintha direkt csinálná, hogy hadd zengjen. Van amikor konkrétan megijedek. Nem vagyok finnyás, ha kijon egy egy hangosabb büfi az se zavar egyáltalán, de egész nap ezt hallgatni és abban a formában, van az a pont amikor már forog a gyomrom. A másik a pukizás, az sokkal ritkább, de ma pl küldött nekem egy hangfelvételt, hogy milyeneket fingik. Ezek természetes emberi dolgok, én is szoktam mindkettőt, előtte is, de az már sok, amit ő csinál. Az egyik részem úgy van vele, hogy orulnom kéne, hogy így megnyílik előttem, de ezt nem bírom elviselni. A másik, hogy minden miatt idegbeteg, de tényleg jelentéktelen aprosagok miatt, mondjuk ha lassabban tölt be egy oldal. És már engem is idegesít vele.
Olyan hangosan asitozik, hogy zeng tőle az egész lakás. Amikor ezt nyomja órákon keresztül robbani tudnék. De az is zavar, hogy amikor mondjuk beszélgetünk akkor is nyúlni kell a taviranyitohoz mert a TVnek állandóan mennie kell, oké szokott figyelni közben és ő is beszél, de engem nagyon zavar, hogy a szeme közben a TV-n jár.
Mostanában kezdtem el érezni, hogy sokszor felmegy bennem a pumpa és nehéz nem robbanni. Korábban nem volt ilyen, bár nem is csinálta ezt, amit most,csak szolidan, az nem zavart. Itt most arról van szó, hogy nem szeretem vagy mást is idegesitenenek ezek a dolog? Ugye azt mondják, hogy ha szeretünk valakit akkor mindent csodalunk benne. Valoban igy van?
Lehet, hogy ez az igazi éne.
Beszélj az érzéseidről neki. Még mindig van, amikor csodálom? Szereted nézni, amikor alszik? Boldog leszel attól, amikor nevét? Örülsz, hogy mellette ébredsz fel? Még mindig jelen van a jövőben lévő terveidben?
Hasonló kérdések..
Ha igen, akkor beszélj vele és hátha megoldódik ez a kis probléma. Ha szereted, akkor kár lenne szakítani vele, inkább oldjátok meg.
Ha nem vagy boldog, akkor szakíts vele. De mindenképpen beszéljetek.
Szeretheted,csak besokalltál a viselkedésétől.
Az ilyentől én falra másznék 2 nap után.
Nő így viselkedjen,undorító. Lehet túl pasis,bár még férfiaknál se tolerálnám ezt a disznólkodást.
Szerintem ülj le vele és mond el,hogy fogja kicsit vissza magát,mert túlzásba viszi.Ha pedig leszarja amit mondasz,akkor szakítsd vele.
Egyébként ha valakinek ennyit kell büfögnie meg fingania az arra is utal,hogy vmi gebasz van a gyomrával,emésztésével,táplálkozásával.
Én csak akkor büfögök ha nagyon szénsavasat iszok amúgy nem. Fingani is kb napi 2 galambot :D de én itthon élek anyuval meg apuval és még apám sem fingik,büfög egész nap.
Fúú, nagyon magamra és a páromra ismertem a soroid között. :D Az én barátnőm is ezt csinálja. Pl. elküld egy hangüzenetet amiben beszél, de 10 mp alatt 3 akkorát büfög közben, hogy én meg megsüketülök. :') Ahogy te is írtad a kapcsolatunk elején is megvoltak ezek csak aranyos formában. Akkor még imádtam is, nevetgéltünk rajta, de most már észre sem veszi, ha egy hatalmasat büfög. És én szeretem, imádom, de néha elkap az undor mikor ezt csinálja. Szerintem emiatt ne értékeld át az egész kapcsolatotokat!!! Én le fogok ülni a páromm beszélni erről, hogy ez engem zavar és, hogy én hogy érzem magam ettől. (Hogy már nem érdekli, hogy mit gondolok róla.) Én is utalgattam már, de szerintem nem fogta fel úgyhogy muszáj róla komolyan beszélni. Szerintem te is csináld ezt, lehet a párod észre sem vette, hogy mi történik. Adj neki egy esélyt rendbe hozni ezt.
Az a nehéz ebben, hogy ők csak saját magukat adják... Attól félek, hogy hogyha megmondom neki, hogy ezt ne csinálja, akkor majd úgy fogja fel, hogy én nem szeretem a valódi énjét... :/ Pedig nem erről van szó, csak az igénytelenséget nem szeretem. Van büfi meg büfögés között különbség szerintem.
Köszönöm a válaszokat!
Szerintem szakítás lesz a vége. Tegnap és ma se találkoztunk és olyan jól érzem magam. Kedvem sincs már hozzá. Hiányzik persze, de nem annyira amekkora megkönnyebbülést érzek.
Ha nem lennék ronda és nem küldene hangfelvételt akkor vinném a barátnődet.
27/b
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!