Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Irritál a barátnőm. Ez azt jelenti, hogy már nem szeretem?
Azt vettem észre, hogy egy ideje minden idegesít.
Nőies, igényes, és nem is tinik vagyunk. Ő már betoltotte a 30at én pedig közel vagyok hozzá.
Emberek között, társaságban, nyilvános helyen nincsen semmi probléma, de amit otthon művel az már nekem sok. Egész nap büfög, állandóan, nem telik el enélkül egy fél óra se. De olyan hangosan, olyan stílusban amilyet előtte még életemben nem hallottam. Mintha direkt csinálná, hogy hadd zengjen. Van amikor konkrétan megijedek. Nem vagyok finnyás, ha kijon egy egy hangosabb büfi az se zavar egyáltalán, de egész nap ezt hallgatni és abban a formában, van az a pont amikor már forog a gyomrom. A másik a pukizás, az sokkal ritkább, de ma pl küldött nekem egy hangfelvételt, hogy milyeneket fingik. Ezek természetes emberi dolgok, én is szoktam mindkettőt, előtte is, de az már sok, amit ő csinál. Az egyik részem úgy van vele, hogy orulnom kéne, hogy így megnyílik előttem, de ezt nem bírom elviselni. A másik, hogy minden miatt idegbeteg, de tényleg jelentéktelen aprosagok miatt, mondjuk ha lassabban tölt be egy oldal. És már engem is idegesít vele.
Olyan hangosan asitozik, hogy zeng tőle az egész lakás. Amikor ezt nyomja órákon keresztül robbani tudnék. De az is zavar, hogy amikor mondjuk beszélgetünk akkor is nyúlni kell a taviranyitohoz mert a TVnek állandóan mennie kell, oké szokott figyelni közben és ő is beszél, de engem nagyon zavar, hogy a szeme közben a TV-n jár.
Mostanában kezdtem el érezni, hogy sokszor felmegy bennem a pumpa és nehéz nem robbanni. Korábban nem volt ilyen, bár nem is csinálta ezt, amit most,csak szolidan, az nem zavart. Itt most arról van szó, hogy nem szeretem vagy mást is idegesitenenek ezek a dolog? Ugye azt mondják, hogy ha szeretünk valakit akkor mindent csodalunk benne. Valoban igy van?
“Az egyik részem úgy van vele, hogy orulnom kéne, hogy így megnyílik előttem”
A böfögés és fingás demonstratív gyakorlása a jelenletedben az nem a megnyílásrol szól hanem a másik jelenlevő személy semmibevételéről és arról, hogy már nem fontos neki, hogy mit gondolsz rola.
Én azt mondom neked, hogy a kapcsolatotok egy olyan szintre lépett, ahonnan nem nagyon van visszaút!
Tehát ahogy írtad bizonyos idő után beleférnek ilyen-olyan hangok, stb...
De ez azért más.
Itt már érezni bizonyos provokációt is a részéről, illetve a nemtörödömséget, hogy mondjuk ki nyíltan lesz.arja, hogy neked mi tetszik és mi nem.
Próbalhtasz vele beszélni, talán menni is fog a dolog, ideig óráig, de hosszútávon szerintem szétmentek.
33/F
Az elején is megvoltak ezek a dolgok csak visszafogottabban. Abban a formában még nem zavart.
A családja, közeli barátai előtt is így viselkedik. Még csak kedvesen mondtam neki, hogy zavar, szerintem nem is vette komolyan...
Köszönöm a válaszokat! Valószínűleg igazatok van.
Újra kell kezdeni mással.
Nyugi mással is előfordul, hogy menet közben jött rá, hogy nem passzolnak mégsem össze!
33/F
velem is történt ilyen..
szinte már minden idegesített , bármit csinált. akár jót ,akár rosszat
Igen, már nem szereted, ahogy őt meg nem érdekli h téged ez mennyire zavar amit csinál.
Nincs azzal baj, h elengedi magát, na de ennyire? Nő létére elég gusztustalanul viselkedik.
Nekem 4éve van párom, és soha nem pukiztam előtte.
L
Volt egy másik kérdés itt, a gyakorin! Hogy mi miatt ne jöjjünk össze valakivel?!
Ha nincs vonzalom, sorra fel lett sorolva, mik az okok. Stb...
De ahogy te is ezt leírtad, mi zavar, ezek a mindennapok!
Ha valaki nem tudja a mindennapjait a másikkal,a párjával tölteni, az nyomós ok!
Ez márpedig sok! Nem veled van baj, ha ezeket nem tolerálod, hanem együtt élve ismerszik meg a másik!
Töltsetek külön időt! Egy ideig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!