Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki tudja mi az a hari méret?
sziasztok.
a mai nap folyamán chateltem egy lánnyal.
valamilyen oknál fogva azt gondolta, hogy lehet egy kamus pasi vagyok , női profillal. le akart csekkolni, ezért megkérdezte hogy : hari méret?
légyszi ne nézzetek hülyének :D
egyszer már kérdezte tőlem valaki chaten, nem tudom mit válaszoltam , azt tudtam h a hari az a harisnyát jelenti , persze mi mást jelenthetne :D
én pedig rá vágtam a kérdésére hogy nem hordok.. azonnal dobott , mert ez egy nőnek zsigerből jön. életembe nem hordtam harisnyát, bocsi hazudok ..óvodába természetes mikor anyukám rámadta. de felnőtt fejjel soha nem kellett még harisnyát vennem , hordanom, így azt sem tudom hogyan méretezik.
Lehet nagy beéges lesz előtettek , de ezt tényleg minden csaj tudja ?
A hari nálam is harapást jelent :D És ha megtudnák a csajok, hogy mekkorákat harapok... :( Mint valami krokodil. Egy hamburger meg van nekem 3-4 kroki-hariból :D (Tejóég, tényleg leírtam?!)
Amúgy én szeretek elegánsan, csinosan öltözködni, tehát lányos/nőies vagyok, de hogy őszinte legyek, azt sem tudom, hogy mekkora méretű nadrág kell... :D Nemhogy még harisnya!
sajnos elfajult világot élünk :/ egy ilyen dolog döntő tényező valakinek..
hari mindenek felett! ámen :)
mégis mit? amit kiírtam kérdésnek ?
amint látod, szerinte ezt minden nő tudja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!