Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki tudja mi az a hari méret?
sziasztok.
a mai nap folyamán chateltem egy lánnyal.
valamilyen oknál fogva azt gondolta, hogy lehet egy kamus pasi vagyok , női profillal. le akart csekkolni, ezért megkérdezte hogy : hari méret?
légyszi ne nézzetek hülyének :D
egyszer már kérdezte tőlem valaki chaten, nem tudom mit válaszoltam , azt tudtam h a hari az a harisnyát jelenti , persze mi mást jelenthetne :D
én pedig rá vágtam a kérdésére hogy nem hordok.. azonnal dobott , mert ez egy nőnek zsigerből jön. életembe nem hordtam harisnyát, bocsi hazudok ..óvodába természetes mikor anyukám rámadta. de felnőtt fejjel soha nem kellett még harisnyát vennem , hordanom, így azt sem tudom hogyan méretezik.
Lehet nagy beéges lesz előtettek , de ezt tényleg minden csaj tudja ?
igen a harisnya nekem is harisnya.
ha már valaki megkérdezi a mérettel együtt, kikövetkezteti az ember hogy harisnya akar lenni :D köszi már egyből jobb kedvem lett ,hogy nem vagyok egyedül ezzel :)
:D hari xdddd Végem! Ilyen hülyeséget
Mintha kötelező, vagy alapfeltétele lenne tudnia minden lánynak ezeket
Ne érezd magad hülyén, ha innen nézzük, magam is férfi vagyok xd
köszi neked is
ha magadra ismernél a kérdés alapján tudod mit? inkább legyek pasi ,mint hogy újra beszéljünk 😄
Akkor ti még egész felvilágosultak vagytok itt, nekem a hari-ról a harakiri jutott eszembe. Pedig azt hittem azért tudok lányos lenni, de most már teljesen elbizonytalanodtam:D
Ne sajnáld, aki ezért dobott az le van tojva.
Ne haragudj ha nekem valaki ilyet mondana,hogy "hari méret?" - hát még én dobnám komolyan mondom :D
Milyen világot élünk már :D
Ebből adódoan fogalmam se lett volna mit akar tőlem kérdezni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!