Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ki tudja mi az a hari méret?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki tudja mi az a hari méret?

Figyelt kérdés

sziasztok.

a mai nap folyamán chateltem egy lánnyal.

valamilyen oknál fogva azt gondolta, hogy lehet egy kamus pasi vagyok , női profillal. le akart csekkolni, ezért megkérdezte hogy : hari méret?

légyszi ne nézzetek hülyének :D

egyszer már kérdezte tőlem valaki chaten, nem tudom mit válaszoltam , azt tudtam h a hari az a harisnyát jelenti , persze mi mást jelenthetne :D

én pedig rá vágtam a kérdésére hogy nem hordok.. azonnal dobott , mert ez egy nőnek zsigerből jön. életembe nem hordtam harisnyát, bocsi hazudok ..óvodába természetes mikor anyukám rámadta. de felnőtt fejjel soha nem kellett még harisnyát vennem , hordanom, így azt sem tudom hogyan méretezik.

Lehet nagy beéges lesz előtettek , de ezt tényleg minden csaj tudja ?

2020. jan. 8. 21:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a hörcsög szó jutott eszembe a hariról. :'D Kíváncsian olvastam, hogy ennek a szónak mi a jelentése, aztán kapok a fejemhez, hogy jééé, harisnya. xD Eszembe nem jut. A harisnya az harisnya, nem hari, nekem legalábbis.
2020. jan. 8. 22:01
 2/16 A kérdező kommentje:

igen a harisnya nekem is harisnya.

ha már valaki megkérdezi a mérettel együtt, kikövetkezteti az ember hogy harisnya akar lenni :D köszi már egyből jobb kedvem lett ,hogy nem vagyok egyedül ezzel :)

2020. jan. 8. 22:04
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Én fiús lány vagyok, meg gyerekként is az voltam, és tuti nem vágtam volna le mi az a hari. :D Ilyenkor melltartót szoktak amúgy kérdezni, gondolom újítani akart, mert hogy azt már a kamus pasik bemagolták.
2020. jan. 8. 22:07
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

:D hari xdddd Végem! Ilyen hülyeséget

Mintha kötelező, vagy alapfeltétele lenne tudnia minden lánynak ezeket

Ne érezd magad hülyén, ha innen nézzük, magam is férfi vagyok xd

2020. jan. 8. 22:07
 5/16 A kérdező kommentje:
pacsi csajok :D köszi az együttérzést 😘
2020. jan. 8. 22:11
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Én ki nem találtam volna mi ez, szerintem ne érezd rosszul magad:DDd
2020. jan. 8. 22:38
 7/16 A kérdező kommentje:

köszi neked is

ha magadra ismernél a kérdés alapján tudod mit? inkább legyek pasi ,mint hogy újra beszéljünk 😄

2020. jan. 8. 22:44
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ti még egész felvilágosultak vagytok itt, nekem a hari-ról a harakiri jutott eszembe. Pedig azt hittem azért tudok lányos lenni, de most már teljesen elbizonytalanodtam:D

Ne sajnáld, aki ezért dobott az le van tojva.

2020. jan. 8. 22:56
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
A hari az nem harapást jelent? "Adj egy harit belöle!" A hari méret akkor meg az, hogy milyen nagyot van pofád harapni az én sütimböl?
2020. jan. 8. 23:58
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj ha nekem valaki ilyet mondana,hogy "hari méret?" - hát még én dobnám komolyan mondom :D

Milyen világot élünk már :D

Ebből adódoan fogalmam se lett volna mit akar tőlem kérdezni :D

2020. jan. 9. 07:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!