Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esély arra, hogy elhagyja értem a barátját ha ez történt köztünk?
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, hogy mit tegyek, jelenleg eléggé el vagyok keseredve. A történet röviden:
Van egy barátnőm akinek két éves kapcsolata van egy sráccal. Egy ideje azt érzem, hogy egyre erősebbek az érzéseim a lány iránt. Kezdek beleszeretni. Szoros a kapcsolatunk, szinte mindent elmondunk egymásnak. Két hete egy baráti összejövetelen kissé ittas állapotban megcsókoltam, és ő visszacsókolt. (Tudni kell, hogy a barátja közölte vele, hogy ha egyszer ki szeretné próbálni lánnyal nyugodtan tegye, ő azt nem tartja megcsalásnak.) Ezt tudva vettem a bátorságot, és felajánlottam a barátnőmnek, hogyha érdekli a dolog én szívesen lefekszem vele. Ez tegnapelőtt megtörtént. Csodálatos éjszaka volt, ő is jól érezte magát, áradozott az estéről, azt mondta nem érti hogy került az ágyamba de nem bánja és szívesen megismételné.
Szerintetek folytassam vele? Van esély arra, hogy belém szeret és elhagyja a barátját miattam? Ő nem tud az érzéseimről, nem merem elmondani neki. Meddig érdemes rá várni? A kapcsolata nem túl stabil, rengeteket veszekednek, de szerintem szereti a barátját. Félek a folytatástól és a pofáraeséstől.
Mit tegyek? Mi legyen a következő lépésem? Segítsetek. :(
Én 20LL ő 20L
Nekem először szerelmet vallott, és aztán feküdtünk le, csodálatoss minden együtt lét.
Mikor csak celozgatott azt hittem h csak szivat, hisz nincs senkim, aztán nyomult. Mondam neki h hadjuk, ne szivasson
Aztán szerelmet vallott.
Boldogok vagyunk, szeretjük egymást, szeretjük az együtt töltött időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!