Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnál is van ilyen?
Nem kívánjátok a szexet,nem izgat fel semmi,de viszont ti szeretetik a másikat kielégíteni.Ha párkapcsolatban vagytok a párotok ezt elfogadta?Vagy esetleg ez nehezíti azt hogy találjatok magatoknak valakit?
19/L(butch)
Kategóriát légyszíves vegyétek figyelembe😊
Ha leszbi vagy mégis hogyan tudtok ti "szexelni" Korán kezded kisanyám. Bocsi akategória miatt, de már elkezdtem írni, és most látom, fiú vagyok :D
Átmeneti állapot, ti csajok bonyolult szerkezetek vagytok (lehetőleg ne legyen sárkányösszeesküvés e kijelentésem miatt) szóval ez idővel elmúlik, okozhatja stressz, idegesség, időjárás, családi problémák, vagy a masnaposság is. Hamar elfog múlni, pár hónap.
Tegnap is pont így voltam benne, de mikor elélvezett megjött a kedvem:)
Egyébként szerintem ez partnerfüggő is. Mikor veled egyidős voltam, engem se vonzott, hogy velem foglalkozzanak. Jelenlegi párom mellett viszont mindig megkívánom. Persze lehet, hogy neked később sem alakul, de azért ne zárd ki az esélyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!