Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Másnál is van ilyen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnál is van ilyen?

Figyelt kérdés

Nem kívánjátok a szexet,nem izgat fel semmi,de viszont ti szeretetik a másikat kielégíteni.Ha párkapcsolatban vagytok a párotok ezt elfogadta?Vagy esetleg ez nehezíti azt hogy találjatok magatoknak valakit?

19/L(butch)

Kategóriát légyszíves vegyétek figyelembe😊

2020. jan. 2. 19:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Szeretem a kölcsönösséget, de volt már ilyen hogy csak ez esett jól
2020. jan. 2. 19:27
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Ha leszbi vagy mégis hogyan tudtok ti "szexelni" Korán kezded kisanyám. Bocsi akategória miatt, de már elkezdtem írni, és most látom, fiú vagyok :D

Átmeneti állapot, ti csajok bonyolult szerkezetek vagytok (lehetőleg ne legyen sárkányösszeesküvés e kijelentésem miatt) szóval ez idővel elmúlik, okozhatja stressz, idegesség, időjárás, családi problémák, vagy a masnaposság is. Hamar elfog múlni, pár hónap.

2020. jan. 2. 19:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap is pont így voltam benne, de mikor elélvezett megjött a kedvem:)

Egyébként szerintem ez partnerfüggő is. Mikor veled egyidős voltam, engem se vonzott, hogy velem foglalkozzanak. Jelenlegi párom mellett viszont mindig megkívánom. Persze lehet, hogy neked később sem alakul, de azért ne zárd ki az esélyét.

2020. jan. 2. 19:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
butchoknál ez tudtommal nem olyan ritka
2020. jan. 2. 19:46
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Stone butch vagy, vagyis eleve azért öltözöl pasinak mert pasinak érzed magad, és nem akarod, hogy "nőként" kényeztessenek(nem mintha sok nőiesseg lenne a butchokban).
2020. jan. 2. 20:06
 6/6 anonim ***** válasza:
81%
Nagyon sok ilyen hülye van mint a kettes? 😃
2020. jan. 2. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!