Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnál is volt úgy, hogy csak 40+ évesen kezdett el a fiúk iránt vonzódni?
Figyelt kérdés
Nálam is ez így történt, korábban sosem izgattak a fiúk, volt családom, feleségem és csakis nőkkel volt kapcsolatom korábban. Gyakori ez a melegeknél? 45/F2019. dec. 31. 11:59
1/5 anonim válasza:
Nálam korábban de 40 voltam mikor elfogadtam és az első párom volt
2/5 anonim válasza:
Nekem furcsa, hogy az elozo 20 evben meg egyaltalan nem? Meg csak fantazia szintjen sem?
3/5 anonim válasza:
Szerintem a korosztályod jelentős részére igaz ez. Hiszen akkoriban még nem volt ennyire elfogadott, hogy egyáltalán léteznek LMBTQIAP+ emberek. Elötte is meleg voltál, csak az emberi agy nem tud arról, amiről nem akar, és csak most, hogy nem visznek áttnevelőtáborba merték elkezdeni gondolkodni rajta. De végülis még a szerencsésebbek közé tartozol, mert nem kell leélned egy életet, úgy hogy nemtalálod hol van a hiba.
4/5 anonim válasza:
nálam is kb ekkor kezdődött ill ekkor jutottam el odáig hogy ki is próbálom .nem bántam meg
5/5 anonim válasza:
Szerintem ilyen nincs.
Biszex lehetsz, csak eddig próbáltad elnyomni magadban.
Vagy csak most fogadtad el magad.
Egy hetero x idő itán sosem lesz meleg vagy bi, a vágyak mindig is ott voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!