Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van köze a bátyám halálának ahhoz, hogy elkezdtem a fiúkhoz vonzódni?
Figyelt kérdés
A bátyám váratlanul halt meg. Ez nagyon megviselt, úgy éreztem, hogy a barátnőm ezt nem értheti meg. A depressziómat sem ami ezután jött.Majdnem az összes barátommal megszakítottam a kapcsolatot, mert mindig kérdezték hogy vagyok, és ez bosszantott. El is távolodtam tőle. Van egy fiú haverom aki biszex, és meggyőzött, hogy menjek el vele egy meleg bárba. Mert vannak rendes fiú ismerősei, és a melegek megértőbbek, nem mindenki szexelni akar. Menjek barátkozni. Sohasem volt viszonyom a haverommal. Ott megismertem egy fiút akivel tök jól elbeszélgettünk, és végre jól éreztem magam. Meg olyan intelligens, és valóban érdekli, hogy mi van velem, eljött velem a tesóm sírjához meg ilyenek. És pár napja a gyógyszereimet sem szedem, a barátnőmmel meg szakítottam. De a haverom azt mondja, hogy túlzásba estem, meg hogy nem is vonzódom a fiúkhoz, csak amiatt érzem ezt mert törődik velem. Nem tudom, hogy van a depressziómnak köze hozzá, de azt érzem, hogy a fiúhoz akivel megismerkedtem vonzódom. És ha nem lennék valóban boldog akkor mitől lennék jobban annyira hogy elalszom a gyógyszerek nélkül.2018. nov. 10. 10:04
1/7 anonim válasza:
Ennek ahhoz semmi köze! Alapból van egy bi hajlamod, ennyi.
2/7 anonim válasza:
Nem hinnem, hogy ennek valami koze lenne hozza. Nem vagyok pszichologus, de lehet, hogy nagyon jo kapcsolatotok volt, meg tudtatok beszelni mindent es ezert hianyzik neked, mivel mar nincs veled, igy probalod mas fiukkal potolni a hianyat. Ha vonzodsz is ahhoz a fiuhoz, akkor sincsen semmi baj, a szexualis orientaciot nem lehet befolyasolni, talan epp most tor fel beloled a biszexualitas. Remelem, hogy minden rendben lesz veled. Az elso valaszolonak: koszonjunk szepen az ertelmes kommentet, ma is nagyon hasznos mozdony voltal.
3/7 anonim válasza:
Elnezest, elozo voltam, legalabb toroltek a valaszat. 19fm
4/7 anonim válasza:
Lelkileg meg vagy roggyanva, ilyenkor minden kapaszkodó jól jön. Most ennek a homár gyereknek a segítsége miatt vagy úgy oda érte.
Egyáltalán nem biztos hogy bi vagy homár vagy.. sőt ...
Ez csak egy átmeneti időszak.
5/7 A kérdező kommentje:
Én azt érzem, hogy két azonos nemű ember sokkal harmonikusabb kapcsolatban lehet, mint két ellenkező nemű. Mert lányokkal sohasem voltam ilyen boldog pedig sok barátnőm volt.
2018. nov. 10. 12:50
6/7 anonim válasza:
A kapcsolat a két különböző dolog között talán az lehet, hogy erős hiányérzeted van a fiútestvér elvesztése miatt és ezt az űrt akarod tudat alatt pótolni a fiúkkal való ismerkedéssel.
7/7 anonim válasza:
Semmi köze nincs a kettőnek egymáshoz. Ilyen erővel minden ember, aki elveszíti a testvérét/szerelmét/gyerekét/szüleit stb, akkor mindenki meleggé válna....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!