Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A párom miattam kezdett el inni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom miattam kezdett el inni?

Figyelt kérdés
Meleg kérdés--- Tegnap beszélgettem a barátommal, akivel 6 éve együtt vagyunk és 'bevallotta?' hogy 3 éve miattam kezdett el alkoholizálni és túlzabálni magát. Állítólag én nem fordítok őrá elég figyelmet és állandóan keresem a kibúvókat, hogy ne kelljen vele találkoznom. Rólam tudni kell, hogy rengeteget dolgozom, nincs túl sok szabadidőm és néha szeretek otthon ülni és nem csinálni semmit, ahelyett, hogy vele lennék. Tegnap azt mondta, hogy miattam kezdett el piálni és hízni. Most ennek lehet valami alapja? Csak mert én nem érzem úgy, hogy én vagyok a felelős az ő alkoholizmusáért. Állandóan mondom neki, hogy ne piáljon, ő baszik rá, ugyanúgy iszik ha ott vagyok ha nem vagyok ott. Amikor felvetettem neki, hogy akkor szakítsunk nemet mondott. Most ilyen van, hogy valaki elkezd inni tévképzetek miatt?
2016. aug. 31. 17:40
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Függőségbe fojtja a bánatát.
2016. aug. 31. 17:57
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Az nem tévképzet, ha azt gondolja keveset foglalkozol vele, mert keveset foglalkozol vele. Más kérdés, hogy ha konkrétan baszol rá és amikor lenne időd se vagy hajlandó foglalkozni vele én már rég kidobtalak volna, vagy hogy gyenge jellemre vall, hogy emiatt rendszeresen iszik, de ettől még hibás vagy az ügyben te is.
2016. aug. 31. 18:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez marhaság!!!!!! Másokkal is szakítanak,vagy kevesebbet foglalkoznak még sem lesznek fél alkoholisták,vagy zabálnak mint állat. Én pl. nem is vagyok oda az alkoholért szal ha hanyagolnának sem kezdenék el inni!! Vannak élet céljaim inkább azoknak élnék az alkohol,és a zabálás helyett. Vállalkozást építek. Bánja a lány mit hagyjon ki,nem szar depresszióba esni hanem azért is élni az életet hogy a lány lássa mit hagy ki,miről marad le.
2016. aug. 31. 18:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Fa*g. Szabad akaratából kezdett el piálni meg zabálni. Senki sem kényszeritette rá. Mindenki önmagáért felel nem másért.pont ő keres kibúvókat és menekül valami elől.
2016. aug. 31. 19:59
 5/7 anonim ***** válasza:
78%
És 3 évvel ezelőtt miért nem mondta meg, hogy mi nem tetszik neki a kapcsolatotokban? Talán akkor lehetett volna valamit változtatni. De így alkoholista lett, amiből szinte soha nincs kiút. Ha van is, az csak pár hónap vagy év, utána újra fog inni. Tapasztalatból tudom, sajnos. DSzóval ezzel elkéstetek, és ebben ő a hibás, amiért nem szólt időben, hogy mit szeretne tőled. Sajnállak benneteket.
2016. aug. 31. 22:29
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A "D" betű véletlenül csúszott oda. (előző vagyok)
2016. aug. 31. 22:30
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom a párodat. Nem tudom, miért nem dobott téged korábban. Biztosan nagyon szeretett. A helyzet az, hogy pokol egy olyan emberrel együtt élni mint te. :(
2016. szept. 18. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!