Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy meleg fiu talalhat maganak egy leszbikus lanyt akivel, kiprobalnanak 1-2dolgot kivancsisagbol, ha megvan a kolcsonos bizalom, ha igen hol?
#13 sok kivancsi van ahogy 12-es is irta minden oldalon..
Itt vagyok en is melegkent vagy o es meg nagyon sokan..
Akkor ennyi erovel en is biszex vagyok mert erdekel milyen a lanyokkal is egyutt lenni szexualisan is?
Attol hogy kivancsi vagyok es erdekel nem gondolom magamat biszexnek mert siman lehet h nem is menne..
Meleg a meleggel, leszbikus a leszbikussal...
Szerintem tök evidens!
Olyan hogy meleg pasi leszbikus lánnyal próbálkozzon, olyan a mesébe sincs!
L/L
“ Akkor ennyi erovel en is biszex vagyok mert erdekel milyen a lanyokkal is egyutt lenni szexualisan is?”
Igen, ettől vagy biszex. Heterok között sincs kíváncsi. A szexualitás egy skála és ritka az, aki csak egyik vagy másik végletbe tartozik. Kettő között van a biszexualitás. Ide tartozik a legtöbb ember igazából. Nem mindenki egyforma arányban, és nem is feltétlenül kell megélni a szexualitást ahhoz, hogy ebbe a kategóriába essen valaki.
Tök mindegy ki hogyan címkézi fel magát, egészen addig, amíg másoknak nem okoz kárt ezzel (pl: elterjed a tévhit, hogy minden hetero nő elcsábítható leszbikus kalandra, vagy minden leszbikus vágyik valójában férfira stb).
Fogalmatok sincs milyen káros ez az igazi leszbikus, vagy igazi hetero nőkre.
Én mindig mondtam,hogy a leszbülés egy vicc 😴
Aztán majd a nyáron szaladjatok a Pridera tünetni,krvára komolyan lesztek véve🤢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!