Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mi volt a legromantikusabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legromantikusabb dolog amit eddig kaptatok?

Figyelt kérdés
Nekem egy vers volt amit az akkori párom nekem írt.
2019. dec. 25. 21:56
 1/7 anonim ***** válasza:
37%
Te mit adtál?
2019. dec. 25. 21:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Megtervezett nekem egy napot :)
2019. dec. 25. 22:09
 3/7 A kérdező kommentje:
Gyertyafényes vacsorával vártam.Persze én készítettem el mindent.
2019. dec. 25. 22:11
 4/7 anonim ***** válasza:
69%
Én férfi vagyok, de azért leírom. Én mindig is romantikus voltam, ezzel próbáltam "csábítani" nem pedig külsővel. Általános iskolás koromban, 5-8 minden héten írtam egy szerelmes verset egy lánynak, úgymond "titkos hódoló" voltam. Majd ballagáskor megmondtam neki, hogy én voltam. És annak ellenére, hogy nem vagyok szép, azóta együtt vagyunk. De volt már sok sok más meglepetés is, és nagyon jól megvagyunk. Még azóta is együtt vagyunk, gondoskodom mindig a meglepetésekről. :)
2019. dec. 25. 22:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Remélem úgyis számít a válasz, hogy nem én kaptam, hanem adtam. Az első barátnőmnek rendszeresen verset írtam és a nevesebb eseményekre mindig annyi szál virágot vettem, ahányszor mondtam (az adott nap ) h szeretem. :)
2019. dec. 27. 00:59
 6/7 anonim ***** válasza:
A volt barátnőmmel nagyon össze vesztünk, el is mentem tőle, aztán haza fele vezetve fel hívott, és vissza könyörgött ( olyan aranyos volt) aztán vacsival várt és rózsa szirmokkal az ágyon közös képeinkkel nagyon édi volt .
2020. jan. 6. 02:20
 7/7 Tessitore válasza:
100%

Amikor megkérte a kezem *.* azt hiszem az volt a leginkább romantikus esemény, a sok közül.

Mikor haza értem egy üzenet várt egy kis dobozkába az asztalon, amiben az állt, hogy nyissam meg az xy videó fájlt amiben körbe írja az egyik közös és fontos helyszínünket, ami a közelben lévő erdő egyik része volt. Ott a szobor oldalára rá volt ragasztva egy üzenet (mert imádom a geoládázást, szoktunk is együtt járni keresni), hogy kövessem a piros szalagos fákat, ahol borítékokat találok, amikben közös képeink voltak, azok hátulján számok. A legutolsó állomáson volt egy doboz az egyik fatörzsbe rejtve, és a levél, hogy a számok a magyar ABC betüinek a helyei. Így jött ki a Marry me kérdés, és a dobozban az Örök Rózsa, ugyanis a Kis herceg a kedvenc könyvünk :)

26 L/Bi

2020. jan. 23. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!