Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit tegyek ebben az esetben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben az esetben?

Figyelt kérdés
van egy lány 27 éves, én 22 vagyok. nem rég elkezdtünk kavarni egymással és gyakran járok át hozzá. amugy semmi komoly nem alakul csak élvezzük egymás társaságát,de azért jókat is dumálunk. Viszont van egy legjobb barátja, akivel ketten lakik és ő szintén leszbikus...amiota oda jarok elkezdtem valami furat érezni iránta mert jól kijövök vele is. Mintha vonzodnék hozzá, de nem vagyok benne biztos hogy csak barátilag e vagy több...mit kéne tennem? Emiatt bűntudatom van mert a 27 éves lánnyal oke hogy csak kavarunk, de attol még ott is log valami a levegőben hogy valami alakulhatna köztünk viszont abban is tök bizonytalan vagyok. Mit kéne tennem szerintetek?

2019. dec. 24. 15:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Bűntudatod ne legyen! Ha egyértelmű, hogy az 1. nem érez irántad komolyabban.

Ha a 2 lány közt nincs semmi, akkor nyugodtan szentelj a 2-nek nagyobb figyelmet. Beszélgessetek, ismerkedj. Hátha ő lesz az igazi!

2019. dec. 24. 16:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Am pont az van hogy az 1. érez irántam valamit, a 2-ről nem tudom. Viszont én bizonytalan vagyok mind kettőben.
2019. dec. 24. 16:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem a legjobb szitu így, de akkor se, az érzelmeinket nem mi irányítjuk.

Nem hitegesd az 1.-t, tisztázd vele. Amúgy tartom, amit az előbb írtam.

2019. dec. 24. 16:44
 4/5 anonim ***** válasza:
De tudd, benne van a pakliban, hogy 2 szék között a pad alá..
2019. dec. 24. 16:46
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én rendezném magamban, hogy melyikük érdekel és ezek után egyértelműen lekommunikálnám mindkét lánnyal.
2019. dec. 24. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!