Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit fura helyzet, ezt miért csinálta a barátnőm?
Egyik barátnőmmel néha eljárok úszni. Jó arc, szoktunk beszélgetni, legutóbb viszont elég fura dolog történt. A zuhanyzóban észrevette, hogy leborotváltam /általában szőrös szoktam lenni/
Szó szerint azt mondta, nagyon szép puncim van. Aztán odanyúlt és megsimította. Nem durván, csak egyszerűen végighúzta az ujját a dombon és törölközött tovább.
Azóta nem tudom kiverni a fejemből a jelenetet. Miért csinálta?
Leszbi?
Nem vettem észre, hogy flörtölni akart volna bármikor.
Vagy simán vannak ilyen közvetlen emberek, csak én variálok?
Ez bizony eléggé szexuális volt.
(Amúgy hogyhogy leborotváltad, ha szőrös szoktál lenni?)
Álmaidban láthatsz te ilyeneket...
Egy leszbikus sem fog ilyet tenni,amíg nem biztos a dolgában.Nem szoktunk csak úgy megsunázni senkit -,-
Na ez elég érdekes egy sztori.
Velem még nem fordult ilyen elő, de elképzelhető, hogy talán biszex, vagy leszbikus.
Milyen gyakran taliztok barátnőddel?
Ha elkezdtek beszélgetni, ne azonnal térj rá a témára, hanem finoman, tapintatosan közelítsd meg a témát és ismerd meg szexuális hovatartozását.
2 hetente találkozunk, ritkán szokott írogatni, akkor se célozgat semmi szexuálisra.
Nem mintha akarnám, hogy közeledjen, csak különös ez az egész.
Hát mondjuk tényleg fura nekem ez az egész.
De ha gondolod, írj privibe és amiben tudok, próbálok valami tippet, ötletet adni, de ehhez bővebben el kéne mesélned a sztorit hogy konkrét képet kapjak arról a lányról és az esetről!
L
"Egy leszbikus sem fog ilyet tenni,amíg nem biztos a dolgában."
Ez sztem alkat és helyzet kérdése. Nyilván akadnak bevállalósabbak, vagy a helyzet is lehet olyan, hogy megéri próbálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!