Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Buktatok már le?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buktatok már le?

Figyelt kérdés
Szex, játszadozás közben?
2019. dec. 20. 11:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Baratnom atjott medencezni es oltozes kozben megcsokolt majd elkezdtem a popsijat nyalni. Batyam pont akkor nyitott be hogy siessunk mar mert rank varnak.
2020. júl. 27. 12:04
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Kertibuli volt nálunk. Az egyik távolabbi barátnőmet is meghívtam, így ő nálam aludt. A buli alatt is már nagyon beindultunk egymásra, de nem csináltunk semmit, nem is vonultunk el (elég feltűnő lett volna). Így miután éjjel 2 körül mindenki hazament kissé egymásnak estünk. Ő kissé előredölve, két kézzel nekitámaszkodott a ház falának, én hátulról félig átölelve ujjaztam. Észre se vettük, hogy valaki bejött az udvarra, csak egyszercsak nem messze tőlünk valaki mondta, hogy helló. A legjobb barátom volt. Pont ahogy bejött a kapun, oldalról látott meg minket, úgyhogy teljesen egyértelmű volt a szitu számára... Itthagyta a sapkáját, és mivel nem volt még olyan távol, visszafordult érte... Hát az ismerősöm naaagyon zavarba jött, befutott a házba. Viszont a legjobb barátom tök lazán kezelte, tudta, hogy biszex vagyok. Nem vallotta be, de van egy olyan erős sejtésem, hogy amikor meglátott, nem is szólt egyből.
2020. júl. 27. 12:34
 13/14 anonim ***** válasza:
66%
Régen történt, még középiskolás koromban.A barátnőmmel ketten voltunk otthon suli után. Édesanyám váratlanul hazajött. A kulcs belűlről az ajtóban volt. Csengetett többször is. Kinyitottam a kukucskálót, mondta,hogy engedjél be. A válaszom az volt, hát most nem lehet. Tessék átmenni a szomszédhoz. És átment. Sohasem kérdezte miért, tudta.
2020. aug. 30. 12:52
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Apukám látottmeg minket. A konyában térdeltem a barátnőm előtt és tettem boldoggá. Belépett egy laza szi...a,itt felismerte a helyzetete és elment.

Utána csak annyit mondott,hogy azt hitte szőkéket szeretem...

2020. aug. 30. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!