Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti buktatok már le?
Figyelt kérdés
Vett már észre titeket valaki amikor epp egyedül vagy barátnőtökkel huncutkodtatok...2016. nov. 23. 14:06
2/8 anonim válasza:
Nem még egyszer se. És olyan hogy a barátnőmmel huncutkodjak biztos nem lesz :D (hetero vagyok) de olyan már volt hogy én kaptam rajta egyik ismerősömet.. hát had ne mondjam milyen kellemetlen volt.. :D
3/8 anonim válasza:
:DDDD VOLT. Apa így tudta meg, hogy együtt vagyok azzal a lánnyal, és homokos vagyok xD
4/8 anonim válasza:
Én csak majdnem, mikor barátnőm épp nyalt :D.
5/8 anonim válasza:
2!
Ha hetero Vagy akkor fura hogy itt kommentelsz!
6/8 anonim válasza:
Hmmm hàt olyan mèg nem volt, hogy valaki ràm nyitott volna mikor èpp valakivel huncutkodom, de olyan màr volt, hogy valakire rànyitottam...az akkori pàromra, miközben egy màsik nővel hancurozott, miközben àllìtòlag fülig belèm volt szerelmesedve ès csak velem tudta elkèpzelni a jövőjöt...nem egy szèp emlèk, ès nem is règ volt...mèg feldolgozòban van
:( :/ 22L
7/8 anonim válasza:
Igen egyszer az én anyám egyszer pedig exem anyja és egyszer pedig a mamája is. :D
8/8 anonim válasza:
igen haverok
de az még belefér,csak a szulok ne vegyek eszre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!