Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Buktatok már le?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buktatok már le?

Figyelt kérdés
Szex, játszadozás közben?
2019. dec. 20. 11:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
16%
Mivel?
2019. dec. 20. 11:23
 2/14 anonim ***** válasza:
60%
Igen. Most jobb napod lesz, hogy tudod?
2019. dec. 20. 11:25
 3/14 anonim ***** válasza:
85%

Mi egyszer apu előtt nyaraláson, annyit tudott h vonzodom a lányokhoz is. A legjobb bnőmmel mentem, aki több mint barát, de ezt apa konkretan nem tudta.

Zuhiztunk, es ilyen magas kilépő volt, barátnőm feneke kb ilyen fejmagasságban, es hát az újdonság. Hátulrol nyaltam, apa meg belépett. Nab+, utána kirohant. Vacsinál meg mondta viccesen, hogy már feltalálták a wc papírt :))

2019. dec. 20. 11:32
 4/14 anonim ***** válasza:
89%
Igen.
2019. dec. 20. 12:19
 5/14 anonim ***** válasza:
24%
Lebukni az tud aki félrelép, ha amúgy meglátnak az nem lebukás csak meglátott valaki - na és? Legalább szépet látott :)
2019. dec. 20. 13:02
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Pici másfél szobás albérlet, vasárnap kora délután, barátnőmmel úgy döntöttünk kihasználjuk az időt amíg kettesben lehetünk. Lakótársam vonattal mindig este nyolc körül ért vissza.

Nagyban ment az akció, szólt a zene, amikor egyszer csak felnéztem és a lány ott állt a szoba ajtóban kezében a guruló bőrönddel és döbbent tekintettel.

Hirtelen azt se tudtam, hogy a melleimet takarjam el, vagy barátnőm arcát, amin épp rajta ültem :)

Eltelt kb. 2 felettébb kínos másodperc, aztán becsukta ránk az ajtót.

Magunkra kapkodtuk a ruhát, majd barátnőm gyorsan lelépett.

A lakótársam csak annyit mondott: kocsival elhozták, majd ha legközelebb ilyen lesz, ír előtte.

Még ő kért elnézést, tök aranyos volt.

Magához az eseményhez nem fűzött kommentárt, pedig nem tudta, hogy a barátnőmmel igazából járunk.

Utólag már vicces rágondolni.

2019. dec. 20. 17:16
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen, és ultra gáz volt.

Strandra készültünk, és asszonykával csináltunk egy rögtönzött bikinipróbát, és picit egymásnak estünk.

Ő feküdt háton, én mellette, és ujjaztam. Pléd volt rajtunk "szerencsére"

Anyu kopogás nélkül benyitott, mert ugye miért is kopogna? Lesokkoltam, barátnőm ptóbálta menteni a szitut, hogy mostmár fejezzem be a csikizést, de szerintem elsőnek is leesett neki. Sütit hozott be nekünk, és egy kettő lepotyogott, majd szólt, hogy fogjam meg a tányért, de csak az a kezem volt szabad, ami barátnőmben volt. Rámkiabált, hogy fogdd mar meg!!! megijedtem és elvettem. Akkor látta hogy tocsog a kezem. Így tudta meg, és elég rosszul fogadta, de azóta megbékélt a dologgal.

2019. dec. 20. 19:17
 8/14 anonim ***** válasza:
78%
Igen
2019. dec. 23. 17:26
 9/14 anonim ***** válasza:
78%
ja
2019. dec. 23. 20:12
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Édesapám kapott rajta minket barátnőmmel teljesen egyértelmű szituban. 17 voltam. Jó kis elbeszélgetés volt utána. De teljesen pozitív, támogató volt. Utána nem kellett bújkálnunk.
2020. júl. 26. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!