Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbiztetek már játékból? Heterok lányok is írhatnak.
Figyelt kérdés
Üvegezés, házibuli, gimi, egyetem, stb. Ki meddig mert elmenni?2019. dec. 17. 17:00
1/12 A kérdező kommentje:
Hetero lányok **
2019. dec. 17. 17:01
3/12 anonim válasza:
Megcsöcsörésztem barátnőmet. :D
Több nem fért bele nálam
4/12 anonim válasza:
Ismerek olyan csajszit, akit egyszerre ketten nyaltak golyataborban
5/12 anonim válasza:
Bár még nem, de egyszer kipróbálnám
6/12 anonim válasza:
Hetero lányok nem "leszbiznek", max. fogadásból, vagy brahiból csók, tipi-tapi, de tovább nem nagyon mennek. Ha igen akkor meg nem hetero max. biszex ugyebár.
8/12 anonim válasza:
Fogadásból belenyalt a puncimba egy csaj.
Részegek voltunk, nem sokra emlékszem XD
A kolesz óta sokat komolyodtam! :D
9/12 anonim válasza:
Azok nem lehetnek heterók akik már "leszbiztek". És az emberek nem "leszbiznek" "játékból"...De te persze ezt nem érted, mivel csak egy pasi vagy. Aki gondolom leszopott már valakit játékból
10/12 anonim válasza:
Azok nem lehetnek heterók akik már "leszbiztek"
Én ezt megcáfolnám. Ismertem olyan lányt, aki amint egy kicsit ivott, minden ilyen hülyítésben benne volt, ma meg férj, két gyerkőc...
Teljesen úgy él, mint egy átlagos heteroszexuális nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!