Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit akarhat tőlem? Csak én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat tőlem? Csak én képzelek bele többet? Viselkednek így egy hetero nő?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, akivel elég sokat találkozok, vagyok nála. (Heti 2-3 teljes nap).

Elég félreérthető dolgokat csinál.

Pl.: Hosszasan ölel, sokszor hozzám bújik vagy a lábát rám teszi mikor a kanapén tv-t nézünk. Néha hülyeségből harapdál, csikiz. Belső combomat simogatja. Néha zavarbaejtően néz a szemembe.

Nem zavartatja magát simán előttem öltözik át. Hív be beszélgetni a fürdőbe miközben ő áztatja magát a kádban.

Mind ezeket úgy teszi, hogy tudja leszbikus vagyok.

L/30

2019. nov. 24. 00:54
1 2 3
 21/24 Latestday ***** válasza:
23%

Szerintem ,ha valaki hetero, akkor nem akar smárolni sem egy csajjal. Legalábbis akiket én ismerek..aki pedig fantáziál róla,majd valamilyen formában lépéseket tesz ez ügyben,az biszexuális. Akkor is,ha életében egyszer kipróbálta nővel.

Akkor is,ha bejön neki,akkor is,ha nem.

Én bizonytalannak hívom őket amúgy 😊☺️

Én leszbikusként nem vágyom férfira pl, eszembe nem jutna egy buliban kíváncsiságból egy pasival smárolni is akár. Jóban vagyok pasikkal,de az elején tisztáztam,hogy soha nem lesz más köztünk, csak haverság,barátság. Van,aki megérti,van, aki nem.

Kérdező: ülj le vele face to face beszélni az érzéseidről. De előbb hagyj neki időt, nem biztos,hogy a barátnőd egyáltalán tisztában van saját magával. Az idő pedig megoldja a többit. 😊

2019. nov. 26. 21:30
 22/24 anonim ***** válasza:

Jó, hát az én környezetemben meg volt rá példa, nem is egy. Ők azok a fajta (hetero) lányok, akik elmennek egy melegbárba, és úgy érzik magukat, mintha állatkertben lennének.

Szóval létezik ilyen is. Csak bevállalósság kérdése igazából, nem a szexualitásé.

2019. nov. 27. 06:55
 23/24 anonim ***** válasza:
23%

Egyedül azt szúrtad el kérdező, hogy kiakadtál és elszaladtál ahelyett, hogy ezt normálisan megbeszélted volna vele. Jelen helyzetben szerintem lövésed sincs, hogy most amúgy többet érez irántad a lány vagy csak le akarna feküdni veled ilyen-olyan okból

Meg lehet azt is normálisan mondani, hogy pl. te egy sima barátsággal extrákkalt nem akarsz, mert annak sosincs jó vége. Vagy bármi. De ezzel a viselkedéssel csak rontasz a helyzeten. Abban sincs semmi mellesleg, ha vonzódtok egymáshoz, van ilyen barátnőm, akivel ugyan nem találkozunk gyakran, de mikor igen, érezhető egy kis kémia, de semmi nem történik, mert 100%-osan a barátság rovására menne. Tudni kell csak kezelni.

2019. nov. 27. 07:16
 24/24 anonim ***** válasza:
Előre is bocsi az off miatt! Egyszerűen felháborodtam azon, hogy valakik arra ösztönözték a kérdezőt, hogy menjen bele egy kapcsolatba egy heteró nővel. Sok heteró nő csinál hülyét leszbikus vagy biszexuális nőkből. A másik, hogy ha biszexuális nőről lenne szó, akkor minden második komment arról szólna, hogy úgyis f**z kell majd neki stb. De ha egy heteró nő szórakozik az oké. Nekem ez magas. Bocsi Kérdező az off miatt mégegyszer, csak ez kikívánkozott.
2019. nov. 30. 00:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!