Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit akarhat tőlem? Csak én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat tőlem? Csak én képzelek bele többet? Viselkednek így egy hetero nő?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, akivel elég sokat találkozok, vagyok nála. (Heti 2-3 teljes nap).

Elég félreérthető dolgokat csinál.

Pl.: Hosszasan ölel, sokszor hozzám bújik vagy a lábát rám teszi mikor a kanapén tv-t nézünk. Néha hülyeségből harapdál, csikiz. Belső combomat simogatja. Néha zavarbaejtően néz a szemembe.

Nem zavartatja magát simán előttem öltözik át. Hív be beszélgetni a fürdőbe miközben ő áztatja magát a kádban.

Mind ezeket úgy teszi, hogy tudja leszbikus vagyok.

L/30

2019. nov. 24. 00:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Szóval te nem lennél benne többe vele?
2019. nov. 25. 18:39
 12/24 Latestday ***** válasza:

Kérdező, én a helyedben nem mennék bele flörtbe,vagy szexbe,mert könnyen rámehet a barátság, és szerintem ha ez annak indult alapból, akkor fontosabb,mint az egyszeri, tízszeri szex. Szexelni az ember mással is tud,és ugyanolyan jót. De barátot nem találni minden bokorban.

Ha ez zavar, kérd meg kulturáltan,hogy ne tegye, ne húzza az agyad,a saját egója növelésére...

Egyszer volt egy heteró csaj barátom, nagyon jól éreztük magunkat egymással,néha nem beszéltünk két hétig,néha egész nap...ahogy az életünk adta. Két éven át így ment,minden szuper volt. Mígnem egyszer áthívott magához filmet nézni. Én tiszteletben tartottam Őt,megbeszéltük az alapszabályokat,minden egy tökéletes péntek csajos estének indult...mindaddig,amíg alvásra nem került a sor. Egyikünk sem tudott aludni ,aztán mellette feküdve,elkezdte húzni ilyenekkel az agyam, beszólogatott finoman,én meg viccből megcsikiztem. Nah,ebből egy hétvégés szex lett,aztán minden estés. Aztán belém szeretett,de közölte,hogy bem rúgja fel az életét, nem tudná elviselni a szülei reakcióját, és soha többé nem beszéltünk. Annyit tudok róla,hogy egy pasival él valahol ,ráadásul én elköltöztem, és rá 2 évre Ő is a közelembe költözött.

Megérte? NEM.

Hiányzik,mint ember.

Jó volt megélni,ami köztünk volt? Naná. De jobban örültem volna,ha nem így alakul a vége.

Én tiszteletben tartottam, viszont Ő átlépett egy határt,amit nem kellett volna...

2019. nov. 26. 11:23
 13/24 A kérdező kommentje:

Tegnap este átmentem hozzá. Már biztos vagyok benne, hogy direkt csinálta ezeket.

Mondta, hogy mutat nekem egy fehérneműt, hogy véleményezzem. (Képzeljétek el a világ legszexisebb fehérneműjét).

Kérdezte, hogy hogy tetszik. Én erre csak annyit tudtam mondani, hogy aki ebben nem kíván meg, az a világ legnagyobb marhája.

Nem tudom miért pont ezt mondtam. Jó kérdés.

Erre Ő azt mondta, hogy akkor tegyünk érte, hogy ne legyek marha.

Tudtam, hogy ez nem mehet tovább. Mondtam neki, hogy ezt ne csinálja. Nem vicces amit csinál. Ez inkább kínzás.

Jobbnak láttam, ha haza megyek.

Nagy csönd után, elindultam haza.

Nem tudom hogy most mi lesz.

2019. nov. 26. 12:41
 14/24 Latestday ***** válasza:

Szerintem ,mint már céloztam rá,lehetne ebből szex,de hosszú távon rámehet a barátság. Kérdés az, Te mit akarsz.

Hagyj neki időt. Ha nem akarsz tőle szexet, meg kell értetned vele,hogy nem viselkedhet így. Flörtöljön idegenekkel.

Ha akarsz tőle szexet,de fontosabb,mint barát, akkor is ugyanez a tanácsom. 😊

Nekem pl van egy exem, aki a mai napig eléggé ...flörtölősen viselkedik velem,még úgy is,hogy ott a barátnője. Többször tisztáztuk,hogy nem akar semmit,egyszerűen csak nem tud a jelenlétemben normálisan viselkedni,mert nem volt csupán baráti a kapcsolatunk. Nagyon sok idő volt,mire megtanultuk ezt kezelni. Egyikünk sem akar többet a másiktól,de nem is úgy beszélünk/viselkedünk egymással,mint szokványos barátok. Simán beleférnek olyan pillantások,mint flörtnél,vagy combsimogatás,átkarolás, hajbatúrás...Nah,ezt 12 év alatt tanultuk meg kezelni...

Viszont a környezetünket,barátnőket gondolhatod mennyire irritálja csupán a másik létezése. Amit én megértek, csak mi ketten tudjuk,hogy ez nem szexuális jellegű,szóval,ha másnak nem tetszik, menjen jobbra vagy balra...

Nekem fontosabb a barátságunk,meg neki is,mint a párkapcsolat. Ami hozzá teszem,szintén régi mindkettőnknél,évekről beszélünk.

2019. nov. 26. 18:31
 15/24 anonim ***** válasza:
Ezt elszúrtad...
2019. nov. 26. 19:04
 16/24 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Miért gondolod azt hogy ezt én szúrtam el?

Én végig tiszteletbe tartottam hogy Ő hetero. Soha nem néztem "úgy" Rá és soha nem volt semmi olyan tettem ami nem lett volna tisztességes.

Ő viszont, annak ellenére, hogy tudta, hogy a nőket szeretem, játszott velem, flörtölt, nem féltette a barátságunkat.

Nem azért nem mentem bele a játékba, mert nem tartom vonzó nőnek, pont ellenkezőleg, ha nem barátság lett volna az elején vagy csak egy szimpla ismerős lenne, még bele is mentem volna, de igen, az egyik hozzászóló jól írja, szexre vannak más nők és hetero barátnő tabu számomra, még akkor is ha Ő ezt akarja.

2019. nov. 26. 20:11
 17/24 anonim ***** válasza:

Nyilván nem hetero, ha rád mozdult. Te nem tiszteletben tartottál valamit, hanem nem mertél belevágni.

Az meg, hogy a barátság fontosabb, meg többet ér, mint egy párkapcsolat, egyszerűen butaság. Szerintem.

2019. nov. 26. 21:00
 18/24 anonim ***** válasza:
Véletlenül se figyelj az ilyen idiótákra, mint az előző. Becsüld többre annál magadat, mint egy kísérleti egér. Mert amiket leírtál, elég valószínű, hogy csak az lettél volna számára. Ez pedig duplán undorító, mert elvileg ugye a barátodnak tartottad. Sajnálom, hogy ilyen emberek vannak. Ha következőre beszélsz vele, szerintem kérd meg, hogy vagy legyen korrekt és mondja el kertelés nélkül, hogy mit akar, vagy ha erre sem hajlandó, akkor ilyen barátért nem kár.
2019. nov. 26. 21:03
 19/24 anonim ***** válasza:
Jaj, bocsánat, közben írt más is, nem rá értettem. Előző voltam.
2019. nov. 26. 21:05
 20/24 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne hetero? Persze, amíg ő nem mondja ki, nyilván senki nem tudhatja, de ne csináljunk már úgy, mintha hetero lányoknak nem lenne szokásuk buliban egymással smárolni például. Sokan kipróbálják a szexet is nővel, kíváncsiságból, és van, aki őszinte, és van, aki meg behazudja, hogy leszbikus/biszex.
2019. nov. 26. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!