Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mitől lehet, hogy heteronak érzem magam mégis van egyetlen egy lány, aki beindít? Rajta kívül egy másik lány sem. De lassan pasi sem. Csak ő.
Figyelt kérdés
2019. nov. 10. 22:12
11/12 anonim válasza:
Pontosan ugyanígy vagyok. Annyival előrébb (bár erről nem írtál), hogy nálam van férj és gyerek.
És megismertem egy nőt, aki olyan szinten megőrjít, hogy nem tudok senki másra gondolni.
Nála is van férj és gyerek.
Patthelyzet. Remélem, majd túl leszek rajta.
12/12 heloszia28 válasza:
uristen, aki a hetedik kommentet irta, mintha leirta volna az eletem b4szki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!