Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mitől lehet, hogy heteronak érzem magam mégis van egyetlen egy lány, aki beindít? Rajta kívül egy másik lány sem. De lassan pasi sem. Csak ő.
Ennek neve is van.Panszexualitas. Egy ember iranti vonzalom felulirja a szexualis beallitottsagot. Az illeto szemelye iranti vonzalom szamit, es a nemere valo tekintet nelkul.
Remelem, viszonzasra talal, ne torodj semmivel. Utana siman hetero erzelmeket taplalhatsz masok irant.
Én is így kezdtem...
Nekem tuti a fiúk tetszenek, de ez a lány.... na jó tetszik ez a lány... na jó úgy tűnik szerelmes vagyok... így, hogy van viszonyítási alapom, fiúkba valójában sose voltam szerelmes... jajj ne, összetört a lány, tuti nem leszek szerelmes soha többé... na jó, azért ez a másik lány se olyan rossz...
és kezdődött elölről:)
Aztán rá kellett jönnöm, hogy leszbi vagyok.
Miből gondolod ,hogy a saját neméhez vonzódik?
De a leírtak alapján ez azt jelenti ,hogy vonzódsz hozzá. Amit nem szabad összekerverni a szerelemmel. De ez egy jó dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!