Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferjnel vagyok, de megis ugy erzem, hogy vonzodom egy masik ferfihoz, mas is volt mar ilyen helyzetben?
Jelen.
Két éve vagyunk házasok.
24 L
# 3
Ha nem este tíz óra lenne, azt mondanám, vendégem vagy egy kávéra. Vagy kettőre. xD
Kedves kérdező.
Ne vedd figyelembe a tahó hozzaszolokat.
Az ember az érzéseinek nem tud parancsolni.
Lehet ennek egy háttere is, ami az embereket nem érdekel.
Akkor meg kell érteni a szex működését. 2 ember közti szexuális vonzalom biológiai oka a gyermeknemzés. Ez általában 1-2 hónap alatt össze is jön, ha nem védekeznek (természet ősanyánk nem gondolta, hogy védekezni fogunk.)
Ha a nő megtermékenyül, már nem nagyon foglalkozik többet a párzással, a férfi meg más után néz,aki szabad préda.
Ennél fogva egy pár közötti kémia 1-1,5 évig áll fenn általában. Kinél több, kinél kevesebb, de nem kell azt gondolni, hogy összeházasodtok, és onnantól kezdve 60 éves korodig ránézel a férjedre és nedves lesz a bugyid.
A mi társadalmunk a monogám párkapcsolatra van berendezkedve, pedig nem ez a természetes, de az utódgondozás miatt kénytelenek vagyunk kompromisszumokat kötni.
A romantikus lelkű tinik, most biztos megbotránkoznak azon, amit írtam, de az ember is egy emlősállat, és ez így működik.
Szóval azt akartam ezzel mondani, hogyha férjnél vagy, gondolom már több éve együtt vagytok, így a nagy szexuális vonzódás már alábbhagyott. Ha esetleg még össze is kaptok néha ezen-azon, akkor könnyen előfordulhat,hogy a közeledben lévő másik vonzó hím felé fordul az érdeklődésed. Ez teljesen természetes, nem véletlenül van annyi válás.
Csak meg kell gondolni, hogy mi mit ér meg. Mi lesz, ha váltok, vannak-e gyerekek. Azért azok a férfiak, akik férjezett nőkkel kezdenek ki általában azért teszik, mert ott nincs felelősség, könnyen ki lehet táncolni a kapcsolatból, azért azt ne felejtsd el. Könnyen előfordulhat, hogy a végén 2 szék közül a pad alá esel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!