Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ferjnel vagyok, de megis ugy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferjnel vagyok, de megis ugy erzem, hogy vonzodom egy masik ferfihoz, mas is volt mar ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
2019. jan. 30. 21:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nincs olyan nő, aki ne vonzódna máshoz is házasság alatt.

Én rengeteg férjes nővel voltam.

2019. jan. 31. 08:14
 12/14 anonim ***** válasza:
91%
3 annyira ostoba vagy,hogy az hihetetlen!!! Szerinted vki tudja előre ,hogy kihez fog vónzodni ha férjhez megy??? Hát nem.... ez bárkivel megeshet,veled is,okoska!!!!!
2019. jan. 31. 09:26
 13/14 anonim ***** válasza:
Tényleg többen jelentettétek a 9. választ? Ahol a végere odaírtam, hogy a 8-as válasz tele van tudatlan ostobasággal? Nem a válaszoló, a válasz... És többen is besértődtetek ezen? Azt írni hogy a monogámia nem embernek való, az nem sértő, mondjuk rám nézve aki monogám kapcsolatban élek? Jelentsem? Azt írni tényként, hogy a család nem más mint kényszerű megalkuvás, az nem sértő? Engem sért. Akkor ha jelentem ezt is törlik? Ha az ellenkező vélemények sértik egymást inkább tegyünk úgy mintha nem is léteznének ezek a vélemények?
2019. jan. 31. 09:38
 14/14 anonim ***** válasza:

Ez azért van mert a férjeddel mégsem az igazit találtad meg!

Van ilyen nem lehet sokszor elsőre vagy jópár próbálkozásra a legjobbat.

F/42

2019. jan. 31. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!