Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit nézzek meg a másikon?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit nézzek meg a másikon?

Figyelt kérdés
Amikor közös öltözőben, zuhanyzóban vagytok, mit néztek meg a másik lányon? Mi a tapasztalatotok, kinek milyen?

2019. nov. 6. 19:32
 1/6 anonim ***** válasza:
38%
Mindenét?
2019. nov. 6. 19:36
 2/6 anonim ***** válasza:
85%
Semmit, nert nem vagyom kukkoló és volt gyerekszobám?
2019. nov. 6. 19:38
 3/6 anonim ***** válasza:
30%
Arc,láb,punci,cici.
2019. nov. 10. 03:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem nézem meg őket, de ha elém áll félmeztelen és jól néz ki, akkor nehéz el vennem a szemem róla, de megteszem.

Próbálom kerülni az ilyet, legtöbben már tudják, hogy szeretem a lányokat, bem zavarja őket, de nem akarom, hogy zavarban legyenek. És emberek

2019. nov. 13. 17:52
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem nézem meg őket, oda sem nézek ha előttem vetkőzik valaki. És nem azért mert zavarban jövök, hanem egyszerűen nem lenne fair. Én úgy gondolom, ha valakit meztelenül akarok látni, akkor nem kell nekem hozzá olyan csalás, hogy öltözőben kukkoljam. :D
2019. dec. 8. 18:57
 6/6 anonim ***** válasza:
63%
Elárulnátok,hogy miért kukkolás az,hogy ötözőben vagyunk pucérak. És nem csukott szemmel probálunk öltözni.
2019. dec. 8. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!