Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg van olyan oldal ahol pasikat lehet ahhoz keresni hogy nézzék ahogy maszturbálsz?
Figyelt kérdés
Beszéltem ismerős csajjal, és mondta hogy elvileg van ilyen oldal. Erre azért vagyok annyira kíváncsi, mert izgat a dolog hogy egy pasi előtt masztizzak. Eddig egy olyan barátom volt aki szerette ha masztizok előtte, a többieket nem érdekelte, viszont nekem régi "álmom" hogy pasi előtt csináljam.
Ha van ilyen oldal, és tudjátok a nevét, azt is írjátok légyszi.
2019. szept. 12. 20:18
2/9 anonim válasza:
Hölgyeim és uraim, az eddigi legsikeresebb próbálkozás a GYIK szerverét leállítani privát üzenetek milliárdjaival.
3/9 anonim válasza:
Itt is lehet !
Megnézném én is!
5/9 anonim válasza:
Én itt szoktam nagyritkán, mikor hasonló dolog jön rám...:D
chatalternative .com
6/9 anonim válasza:
Természetesen ez egy tévhit. Mi férfiak mind intelligens úriemberek vagyunk, kiknek lelkét nem tudod megfertőzni ilyen szánalmas próbálkozással. Csak is asszonyunk mezítelen testére vagyunk kíváncsiak, senki máséra! Gyónj meg hát lányom, s lelked megváltást nyer!
7/9 anonim válasza:
Kimész az utcára, és egy szimpatikus srácnak elmondod. Ugrani fognak a lehetőségre. Itt is megkaptad a privátokat, a lehetőségek tengere.
8/9 anonim válasza:
Chaturbate,vagy lehet skypen is.énis szoktam úgy
9/9 anonim válasza:
Én megnézném. Sőt még segítenék is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!