Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lehet egy lánnyal csókolózni?
Nem vagyok leszbikus csak érdekel milyen lehet egy lánnyal együtt lenni. Találkozni aztán lassan egymásra hangolódni.. Az mégjobb ha, esetleg őt is ugyanúgy érdekli ez ami engem és neki is újdonság lenne az egész úgymond együttlét. :)
L/27
Én érzek különbséget férfi és női ajkak között. Sokkal durvább egy férfi száj, nyelv. Meg persze ha borostás, az abszolút.
Csukott szemmel is meg tudnám állapítani, hogy milyen neművel csókolózok és ezzel szerintem sokan vannak így:)
Szerintem az egyén mentalitása, vérmérséklete az, ami inkább megmutatkozik, mint a neme. 3 lánnyal csókolóztam eddig. Abból 2 kis visszafogottabb volt, ők úgy is csókoltak. Egy lány pedig igen karakán és tüzes természet volt és ez a csókján is érződött (na meg a harapásain). :)
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!