Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék leszbikus lányokkal barátkozni?
Kifejezetten csak a barátság része érdekel a dolognak jelenleg, de mindenki csak kalandot keres.
Érdekelne, hogy van-e ötletetek.
Az ötletem az, hogy ne hazudj még a kérdésekben is.
Egy barátságban pont nem érdekes hogy ki kikhez szokott vonzódni.
Te csajt akarsz magadnak, azt meg bárhol lehet.
Társkeresőkön (tinder vagy akármi) is oda lehet írni, hogy te csak barátkozni szeretnél. Aztán hogy ezt ki tartja tiszteletben meg ki nem, azt nem tudom. Én több leszbikus lánnyal is beszélgettem tinderről, mindenkivel csak barátkozás volt, az persze megint más kérdés, hogy mély barátság nem lett egyikkel sem, mert épp nem passzoltunk annyira össze. Illetve itt gyakorin a leszbikus kérdéseknél is volt, hogy ráírtam emberekre, ugyan innen egy lánnyal barátságnál picit több alakult.
21L
Én is szívesen barátkozok, ha valaki jól kommunikál és/vagy érdekes személyiség. :)
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!