Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/8 anonim válasza:
Létezik, belőlük lesznek a feminista férfigyűlölők, akiknek a bunkóság erőszak.
2/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk inkább leszbikusok válasza érdekelne, mert akinek van rossz tapasztalata leszbikkel, az nyilván feminizmussal meg férfigyűlölettel jön rögtön, mint az első.
Az érdekelne mit gondolnak erről a leszbik.
2019. nov. 3. 10:26
3/8 anonim válasza:
Én leszbikus vagyok és szerintem nincs ilyen
4/8 anonim válasza:
én több férfi gyűlölővel találkoztam már, de nekik nem a heterókkal volt bajuk csak a pasikkal, és a hetero nőket meg próbálták elcsábítani
5/8 anonim válasza:
A mozgalomkodó leszbikusok többsége ilyen. Ahogy az 1. írta.
6/8 orton válasza:
A fóbia egy racionális félelem valamitől. Szóval ez egy faaszság fogalom. A heterok nem veszélyeztetik a leszbikusokat. Khm...és minden ilyen homofób meg stb *fób ebben a kalapban van.
7/8 anonim válasza:
6.nak:
"Intenzív, irracionális szorongás jelenik meg. A szó görög eredetű, a "phobosz" eredetileg ugyanis rettegést, félelmet, menekülést jelent."
8/8 anonim válasza:
Na utolsó emiatt baromság az egész. Senki nem retteg a melegektől, hanem gyűlölködnek szimplán. Ezért értelmetlen a fóbia. Nem rettegés vagy szorongás, hanem nettó emberi ostobaság, korlátoltság és sok esetben elfojtott vágyak, mert ugye a leghangosabban mindig az kiabál, akinek a háza ég...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!