Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nálatok milyen volt a coming out?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok milyen volt a coming out?

Figyelt kérdés

Legfőképp sztorikat olvasnék. Most készülök elmondani a szüleimnek hogy a lányokat szeretem és hogy barátnőm van. Nálatok hogy reagáltak?

Ha rosszul reagálnak akkor mit tegyek?..

2019. okt. 30. 12:13
 1/6 anonim ***** válasza:
17%

Biszex/ leszbikus lányoknak könnyebb, de meleg fiúknak sokkal nehezebb.

Szerintem ez esetben a fiúkra több nyomás helyeződik.

2019. okt. 30. 12:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Anyámnak mondtam el elsőnek, nagyon rosszul reagált. Közölte, hogy úgyis csak múló kíváncsiság és ez egy beteges, állatias dolog, valamint, ha valóban meleg lennék idő kéne, hogy túllépjen a dolgon. Én csak álltam és sírtam. Utánna akárhányszor felhoztam a dolgot, mindig elküldött. Eltelt azóta pár év és már viszonylag beletörődött, sőt néha ő kérdez rá, mi a helyzet kiszemeltek terén. Bár, azt kijelentette, hogy család többi részének el ne merjem mondani, míg nem hozok haza egy barátnőt is. Akinek elsőre szarul reagálnak csakis azt tudom tanácsolni, hogy adjon nekik időt, akik igazán szeretnek előbb-utóbb rájönnek, hogy nem éri meg.

A többi barátok előtt volt, ők mind jól reagáltak és nem változott a véleményük rólam semmit.

2019. okt. 30. 15:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

olyan volt mint valami béna vígjátékban.

Apám tudta,elképzelésem sincs hogy honnan. de hogy biztos legyen a döbbenetem megkérdezte,hogy én vagyok e a lányos? mintha nem lett volna teljesen világos... Anyának is elmondta,ő egy "jaj istenem biztos? kérdéssel letudta.

köpni nyelni sem tudtam,aztán apám elküldött csokiért.

A barátnő bemutatása ezért teljesen zökkenő mentes volt. Bár apukám szerint túl fiús,és ezért akár fiúval is lehetnék.

2019. okt. 30. 22:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Elsőnek egy osztálytársamnak mondtam el. Kint ültünk a garázsban, piázgattunk, kikívánkozott belőlem.

Teljesen természetesen mondta, hogy tudja ő.. meg az osztályból mindenki. Pedig se barátnőm, se igazán fiús stílusom nem volt.

Anyum kávézás közben kérdezte meg, hogy akit megismertem, az lány-e. Igenlő válaszom után elnevette magát, közölte hogy imád és megölelt.

Munkahelyemen nem igazán "dicsekszem" vele, nem érzem azt, hogy örömmel fogadnák. Ha kiderül akkor kiderül, ha nem, akkor nem.

2019. okt. 30. 23:59
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Anyukám letöltötte az instagramot, akkor jött be kb... Már volt párom de fiú névem ismerte. Pár hete elkezdtem olyanokat kérdezni hogy amúgy mi lenne, ha tegyük fel, lányt szeretnék... Aztán nézegettük kiket követek és mutattam neki olyan profilokat ahol azonos nemű párok is vannak. Ott kérdezett rá, hogy de az én párom ugye tényleg fiú? *hallgatás* Oh...értem. Hát oké, mi a valódi neve? :)

Szóval ő onnantól kezdve kicsit nehézkesen de átállt erre. Ma már a saját lakásomban élek, anyu hozzám költözött, és természetesnek veszi hogy nővel fogok összejönni, ahogy eddig is. Akit hazahozok, szívesen látja.

A családom többi tagja sajnos nagyon maradi és el sem tudnák fogadni, de velük már nem is tartom a kapcsolatot. Messzire költöztem, itt viszont mindenhol nyílta vállalom.

2019. nov. 1. 10:48
 6/6 A kérdező kommentje:

Elmondtam neki

És tök nyugodt volt

És azt mondta hogy nem fogja ezt elfogadni, és hogy erröl tegyek le stb

De legalább nem kiabált 😅😅

2019. nov. 4. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!