Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ilyen?
20 éves leszbikus lány vagyok. Az érdekelne normális,hogy ennyire elfogadom azt,hogy leszbikus vagyok? Kis hiján majdnem,hogy örülök neki.
Eddig akikkel találkoztam melegekkel kivétel nélkül azt mondták ha tehetnék ők meg változtatnák és inkább nem lennének azok.
Én még ha fizetnének érte akkor sem.
Normális ez?
Előre is elnézést kérek, hogy férfiként írok ebbe a kategóriába. Tudom, hogy több fórumtárs márcsak emiatt is fújjolni fog...
Csak azt szeretném benned, kedves kérdező megerősíteni, amit már több kommentelő is írt előttem.
Az az egészséges, ha az ember el tudja fogadni önmagát olyannak, amilyen.
Persze tudom, hogy ez nem megy mindenkinek...
Szerintem örülnöd kellene, hogy tisztában vagy az identitásoddal és az orientációddal, illetve hogy el tudod fogadni magad olyannak amilyen vagy. Viszont erősnek is kell lenned, mert a világ még mindig nem elég elfogadó. Tudom, tapasztalom mindazt, ami a leszbikusokat éri, mert a legjobb barátom történetesen egy leszbikus lány. Sokszor hallom tőle, miket kap meg másoktól, milyen szavakkal illetik. Borzasztó, hogy még mindig képtelenek az emberek elfogadni egymást.
Én elfogadom a körülöttem élőket olyannak amilyenek. Csak magamat nem tudom elfogadni.
Ha tudnák sem változatnék szexuális hovatartozásomon, ez az én magánéletem, mások ne akarjanak megváltoztatni!
Ha elfogadnak, oké, ha nem, tovább lehet lépni!
Én is ugyanolyan Nő vagyok, mint azok, akik nem leszbikusok/biszexek.
18/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!