Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Csak én vagyok ilyen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok ilyen?

Figyelt kérdés

20 éves leszbikus lány vagyok. Az érdekelne normális,hogy ennyire elfogadom azt,hogy leszbikus vagyok? Kis hiján majdnem,hogy örülök neki.

Eddig akikkel találkoztam melegekkel kivétel nélkül azt mondták ha tehetnék ők meg változtatnák és inkább nem lennének azok.

Én még ha fizetnének érte akkor sem.

Normális ez?

2019. okt. 28. 17:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%

Én se lennék semmi pénzért hetero, de sajnos olyan a környezetem, hogy nem nagyon tudom felvállalni... Ez van.

20/L

2019. okt. 28. 17:11
 2/13 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem, ha megtaláltad az igényeidnek megfelelő identitást, akkor egészségedre! Az a jó, ha nem izgatod magad mások véleménye miatt, és elfogadod önmagad. Ez az "egészséges".
2019. okt. 28. 17:13
 3/13 anonim ***** válasza:
84%

Régen én a világból is ki akartam menekülni a tudattól.

Tegnap viszont pont eszembe jutott, mikor a barátnőm meztelenre vetkőzött és rám mászott, hogy mennyire örülök annak, hogy leszbikus vagyok és a barátnőm is:)

Annyira szép a női test, annyira vonzó egy fiatal lány...valahogy meg tudom érteni magam, amiért ez jön be és nem a férfiak:D

2019. okt. 28. 17:18
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
Ez lenne a normális.
2019. okt. 28. 17:27
 5/13 anonim ***** válasza:
91%

Teljesen normális, hogy elfogadod és örülsz az identitásodnak, orientációdnak.

Az a nem normális, ha valaki csak a saját identitását, orientációját fogadja el és véli normaként.

Bizonyára azért voltak/vannak sokan ezen a véleményen, mármint, hogy megváltoztatnák, mert sokan kritizálják és lenézik őket.

Sajnos idehaza volna még mit és hová fejlődni szexuális kultúra terén.

2019. okt. 28. 17:35
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek ment a zöld kéz!
2019. okt. 28. 19:57
 7/13 anonim ***** válasza:
72%
Akkor ezek szerint a családod, barátaid is elfogadnak és támogatnak? Az hogy sokan nem vagy nehezen fogadják el ezt, azért van, mert a legtöbb helyen értetlenkedéssel, elutasítással, homofóbiával találkoznak a környezetükben. Szóval sajnos teljesen érthető, hogy sokak miért küszködnek az önelfogadással. Szerencsés vagy, hogy (feltehetőleg) elfogadó a környezeted.
2019. okt. 29. 12:15
 8/13 anonim ***** válasza:
83%
Ez teljesen normális érzés. Ez azt jelenti teljesen jól érzed magad a bőrödben. Erre csak azt tudom mondani soha ne kételkedj magadban! Pontosan jó az amit érzel!
2019. okt. 29. 15:24
 9/13 anonim ***** válasza:
80%
Örülök hogy így érzel, és elfogadod magad, sajnos nem mindenki mondhatja ezt el, de ez lenne az alap. Én is így vagyok ezzel, bár én bi vagyok, de örülök is hogy nem hetero, miről maradnék le, hisz a nők csodálatosak! :)
2019. okt. 29. 19:59
 10/13 anonim ***** válasza:
82%

A szexuális orientációnak nem egy különleges dolognak kellene lennie. Amin évekig stresszel egy lány, hogy elmondja a családjának, barátainak vagy sem. Hanem egy olyan dolognak, ami teljesen hétköznapi és úgymond hidegen hagyja az embereket.

Mellesleg pedig a női test borzasztóan szexi és gyönyörű. Aki változtatni akar ezen az nem lehet túl elfogadó környezetben, emiatt nem tudja elfogadni magát sem. Pedig ettől senki sem lesz sem több sem kevesebb.

18L

2019. okt. 29. 23:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!