Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan a legszerencsésebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan a legszerencsésebb leszólítani titeket?

Figyelt kérdés

Sok lánynál lehet sejteni, hogy leszbikus pl. klisés jelek alapján; kockás ing, szivárványos karkötő.

De vannak olyan lányok, akiken ez nem látszik és 50- 50%, hogy szereti a lányokat vagy sem.

Ti milyen első benyomásnak örülnétek a legjobban? Vagy akár heteró nők is írhatnak, hogy mit tartanának még nem túl "rámenősnek" .

18L

2019. okt. 27. 17:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Rajtam látszik, és igazából akárhogy le lehetne szólítani amivel a tudtomra adod hogy szimpatikus vagyok.
2019. okt. 27. 19:54
 2/5 anonim ***** válasza:

"Szia"

Vége.

2019. okt. 27. 22:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Rajtam nem látszik, pedig nem is vagyok nagyon lányos. Fiús egyáltalán nem vagyok.

Csak nyugodtan gyere ide, mutatkozz be és hozz fel egy random témát. Esetleg már akkor is elhívhatsz egy kakaóra :)

Nem kell túl gondolni. Csak egyszerűen.

17/L

2019. nov. 13. 18:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha egy kedves mosollyal megállítanál,és azt mondanád,hogy szimpatikus vagyok, és szívesen megismernél,az még jól is esne,nem tartanám rámenősnek:)

19/L/bi

2019. dec. 8. 13:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Általában valami ruha vagy kiegészítő, tetoválás, bármi ami már megad egy közös témát, azzal szoktam én bárkit leszólítani (pasikat is, pedig tőlük semmit sem akarok XD) és akkor már eleve van egy beszélgetés, nem lesz kínos. :D Aztán hülye poénok és ha a lány nevet akkor királyság van. :D
2019. dec. 8. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!