Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki nemmer leszolítani egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nemmer leszolítani egy csajt az mitöl félhet?

Figyelt kérdés
Tudom volt mar ilyen kerdes a valaszok:a visszautasitastol nincs onbizalma stb stb de es akkor mivan ha szépen elkezdessz vele ismerkedni? Akkor szepen fog visszautasitani nem? Meg attol sem kell felni hogy pofon vag nemhogy az apja megjelenik légpisztollyal
2016. dec. 3. 21:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
attól hogy odamegyek és köszönök hogy szia és visszaköszön,hogy csókolom.
2016. dec. 3. 21:51
 2/6 anonim ***** válasza:
2016. dec. 3. 21:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Én az elutasítástól. Sajnos ez van, rossz tulajdonság. 14 évesen volt egy elég durva elutasításom, azóta van ez... Tudom, hogy ennek nem kéne mérvadónak lennie, de ezzel nem tudok mit csinálni. Igyekszem javítani magamon...
2016. dec. 3. 21:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Leginkább az elutasítástól. Az elutasítás az elutasítás akkor is ha kulturáltan van meg mondva és akkor is, ha a nő pofonok közepette üvölt, hogy mennyéé innen a zanyádba. Végeredmény ugyan az: nem kellesz, nem vagy elég jó.
2016. dec. 3. 22:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Én csak magam nevében tudok nyilatkozni. A külsőmet tekintve jelenleg 180 centi magas vagyok, 102 kiló (ami hájból van). Magamba forduló ember vagyok, ráadásul igen merev személyiségem van. Ellazulni csak olyan környezetben tudok, amit már jól ismerek, olyan emberekkel, akiket már jól ismerek. Ha összehoz az élet egy új helyzettel, új emberrel, akkor feszült leszek és az elején még nem tudom ezt jól kezelni. Mivel önmagammal sem vagyok megbékélve, illetve sokan is piszkálnak, ezért egyáltalán nem merek kezdeményezni. De ennek az a fő oka, hogy én nem tudok elképzelni olyan lányt, akinek pont egy ilyen ember kellene, mint én, nemhogy még tettszek is neki (az már nagyon sci-fi). Amiről pedig úgy érzem, hogy nem indulok jó eséllyel, azt inkább nem is csinálom. Ezért nem öleltem, csókoltam egy lányt sem.

23/F

2016. dec. 3. 23:55
 6/6 RockyCellar ***** válasza:

Én is hasonló cipőben jártam mint az utolsó válaszoló csak Én 190 centi és 110 kiló bár inkább pocakos vagyok, próbáltam lefogyni de nem ment mert abbahagytam, mert akkor nem bírtam a munkát.

Próbálkoztam lányoknál sok visszautasítást kaptam ami nagyon rosszulesett így nuku önbizalom volt, de mivel vannak lány barátaim ők biztattak, hogy ne adjam fel és így is tettem, mert utána szartam az emberek véleményére ki mit mond és ezután tálaltam meg életem párját akit nagyon szeretek és már több mint egy éve együtt vagyunk. Ja és Ő 182 centi 68 kilóval, szóval majdnem fele az én sulyomnak, vékony jó alakú lány.

2016. dec. 4. 05:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!