Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok, ti benne lennétek, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti benne lennétek, ha olyan csajjal jönnétek össze, akinek van egy pasija, és néha nézné?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek az ilyen kapcsolatokról?
2019. okt. 23. 13:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%

NEM

NEM

NEM

Nem a férfiak szórakoztatása miatt vagyok meleg. Olyan lánnyal sem jönnék össze, aki jelenleg párkapcsolatban él.

Ennél többet nem írok, mert akkor bannolnának >:(

2019. okt. 23. 14:08
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Biztos, hogy nem mutogatom magam szex közben...

Nálam a szex bizalmas dolog azzal, akivel éppen csinálom. Az a mi kettőnk pillanata és ne nézzen közben senki. Az csak az én pillanatom meg a másik személyé.

2019. okt. 23. 14:13
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen nem.

Az a véleményem erről, hogy semmi kedvem ebben részt venni. De akinek jól esik az csinálja.

2019. okt. 23. 14:14
 4/14 anonim ***** válasza:
39%

Te benne lennél! Miért számít mások véleménye?

Nemigen fogja itt leírni senki neked, hogy igen, benne lenne, nincs ebben semmi

2019. okt. 23. 14:20
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert ő tippem szerint a pasi, aki nézné, ahogy két lány szexel.
2019. okt. 23. 14:37
 6/14 A kérdező kommentje:

ez egy elméleti kérdés volt.

Igen, én a pasi vagyok. Ahogy észrevettem fordított felállásban sokkal inkább benne vannak a pasik

2019. okt. 23. 14:45
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Leszbikusok ebbe soha nem mennének bele. Én biszex vagyok, de teljesen kizárt hogy hagynám ezt egy fiúnak. Ahogy egy másik válaszoló mondta nem azért vonzódunk a lányokhoz hogy a pasikat szórakoztassuk.
2019. okt. 23. 15:08
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem lennék benne. Ha fizetnél sem lennék benne.

Két nő között az egész sokkal intimebb, varázslatosabb, mint egy férfival, tudom biszex vagyok. Ezt kettesben (néző nélkül) olyan csodálatos megélni. 😍

Amúgy meg nem jönnék össze olyan nővel akinek van párja. És az ilyen kapcsolatokat megérteni megértem, mert biszexként tudom, hogy van olyan, hogy másik nemű illetőre vágysz, mint a párod. Viszont nekem ez nem fér bele egy párkapcsolatba, úgysem, hogy én vagyok a harmadik, és úgysem, hogy én szedek össze egy harmadikat. Azt is megértem, hogy miért érdekli ez a pasikat, de ha ezzel állna elő a pasim, hát lehet azt reagálnám rá, hogy én meg azt akarom nézni, hogy ő egy másik pasival csinálja, vagy mi lenne ha én d.gnám meg a s.ggét. Ha bevállalja, akkor becsajozok (és miután végig nézte a műsort közölném vele, hogy végeztünk egymással és elhagyom a nőért). 🤷

2019. okt. 23. 15:35
 9/14 anonim ***** válasza:
96%
Biztos hogy nem... Én buszex vagyok és undorodom az ilyen dolgoktól hogy pasik csorgassák rám a nyálukat. Még smárolni sem fogok lányokkal látható helyen mert viszolygok attól hogy a faszik erre gerjedjenek. Ha ilyen elképzelésed van találj egy belevaló bevállalós csajt, aki a kedvedért kipróbálja egy másik hasonló kaliberű lánnyal, leszbikusoktól ilyet biztos nem kérhetsz :/ sőt általában biszexektől sem
2019. okt. 23. 17:12
 10/14 anonim ***** válasza:
96%
Osztom, biszex vagyok,én sem mennék bele ilyenbe. A leszbikusoknak pedig szerintem a 97%-a szintén nem. Az ilyen kapcsolat nem kapcsolat.
2019. okt. 23. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!