Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ez egy rossz dolog?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez egy rossz dolog?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki a munkatarsam, nagyon szép és, vicces, imádom. Ennek a lánynak van egy párja de ők nyitott kapcsolatban élnek. Egy buli alkalmaban flortoltunk egymással és én nagyon élveztem. Be látom h tetszik nekem nagyon is, de lehet csak kíváncsiság. Nemtudom, sose voltam lánnyal és nem is terveztem de annyira annyira megfogott valami benne. Szerintetek ez csak kivacsisag vagy több annál? Ha rá gondolok kb odáig vagyok!

#lány #leszbikus #kiváncsiság #sose voltam lánnyal.
2019. okt. 20. 23:51
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ő nem nyitott ilyen dolgokra, de igazából én sem tudom ezt vele így elkepzelni.
2019. okt. 21. 20:45
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül hármasra gondolok, de arról inkább szoktak (még ha poén szintjén is) beszélni a párok, mint arról, hogy valamelyikük kettesben szexel egy harmadik személlyel. Aki lehetne férfi és nő is.
2019. okt. 22. 12:56
 13/18 A kérdező kommentje:

Jaa vagy úgy! 🙂

Abszolút megcsalásnak élné meg a dolgot szerintem.

Most kerülöm a lányt. Nemsokára megy szabadságra 2 hétre, aztán pedig én megyek 2 hétre, csak holnap találkozunk. Majd ez segít, ha nem találkozunk. Nincs valami hű de jó kedvem emiatt. Az miatt sem hogy ennyire nem sikerült saját magam kiisemrnem. Meg döbbentő nekem ez a dolog. 😔

2019. okt. 22. 20:01
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem rossz, ez izgalmas.
2019. okt. 22. 23:43
 15/18 70wolf70 válasza:
100%
nem rossz dolog .
2019. okt. 24. 17:45
 16/18 A kérdező kommentje:

Tegnap este küldött magáról egy fehérneműs képet, hogy megmutatja nekem milyen szép.. Úristen annyira gyönyörű ♥️

Szerintem direkt csinálja, elsőnek azt írta hogy nem küldi el, szégyenlős mert én a barátja vagyok nem csak egy nő, aztán azt írta h inkább nem mondd semmit mert aztán meg bánná és aztán ez. Nem tudtam a szemem sem levenni róla! 🙉

2019. okt. 26. 07:20
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, de aranyos vagy. 😊😊

Remélem jól alakulnak a dolgok.

2019. okt. 26. 09:30
 18/18 A kérdező kommentje:
Hahaha ez sehogy sem alakulhat jól sajnos!
2019. okt. 26. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!